Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Abdüllatif Şener Saadet'e mi katılacak? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36208)

Sivaslilar.Net 12.08.2010 21:23

Abdüllatif Şener Saadet'e mi katılacak?

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/sener-erbakan-ziyaret.jpg[/IMG]

[B]Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ziyaret etti.[/B]

Erbakan'ı Balgat'taki evinde ziyaret eden Şener, burada yaptığı konuşmada, uzun zamandan bu yana eski genel başkanı ve başbakan Erbakan'ı ziyaret etmeyi istediğini belirterek, bunu mübarek ramazan ayında gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini söyleyen Şener, Türkiye'nin yeniden yapılandırıldığını ifade etti. Şener, Erbakan'ın devlet adamlığı ve siyasi birikimlerinden faydalanmak için bu ziyareti yaptığını belirtti.

Erbakan da eski maliye bakanı ve yeni kurulmuş bir partinin genel başkanı olan Şener'in ziyaretine teşekkür etti.

SORULAR

Necmettin Erbakan, bir gazetecinin ''Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener ile bir siyasi birliktelik olur mu'' sorusuna, ''Temenni ediyorum'' yanıtını verdi.

Aynı soruya karşılık Şener, ''Hocamın görüşleri üzerine yorum yapmam doğru değil'' diye konuştu.

Erbakan, Saadet Partisi'nin olağanüstü kongreye götürülüp götürülmeyeceği sorusu üzerine, ''Burada bugün bu konuyu konuşmuyoruz'' dedi.

Kaynak: Internethaber

Arif Coşkun 12.08.2010 21:29

Cevap: Abdüllatif Şener Saadet'e mi katılacak?

Bayramada daha var ama Hayırlı işler :)

Cley 12.08.2010 21:34

[B]Erbakan da Şener de ekonomi yönünde kafa yormuş kafaları çalışan siyasetçiler. Ama bundan böyle Türk siyasetinde aktif rol alacak konumda değiller. İttifaklarını Allah hayırlı eylesin. [/B]

barikat58 12.08.2010 22:32

[B][I]Erbakan hoca kızı ve damadını zorla partiye sokmak isterken kaybetti bence.Aklıselim milli görüşçüler bence kişileri değil davasını destekler ! [/I][/B]

KAOS 13.08.2010 11:05

Uydurun uydurun yorumlayın. İki gün öncede Abdüllatif Şener CHP ye mi gidiyor haberleri vardı.
AKP beceriksiz milletvekilleri ile Sivas'da etekleri tutuştuğu için Abdullatif Şener de oy alacağı için oyunlar çevirin...
Çok komiksiniz...

Salim58 13.08.2010 18:12

[B]Erbakan Hocanın kafası bu aralar karışık. Sayın Şener ziyaret etmiş Erbakan Hocada kabul etmiş bunda anormal olan birşey göremedim....[/B]

ismail 58 13.08.2010 18:57

Ramazan'dan dolayı gerçekleşen bir ziyaret oldugunu sanıyorum ve inanmak istiyorum.

asi-yürek58 15.08.2010 14:43

[QUOTE=Cley;570793][B]Erbakan da Şener de ekonomi yönünde kafa yormuş kafaları çalışan siyasetçiler. Ama bundan böyle Türk siyasetinde aktif rol alacak konumda değiller. İttifaklarını Allah hayırlı eylesin. [/B][/QUOTE]

celey kardeşime katiliyorum şenerbeyden sivasa bi fayda gelmezartik oyuzden yanina yandaş partiler arayacaktir ama yetmez canim partiyi bitakip gideceksin ondan sonra fikirlerimiz ve duşuncelerimiz uymuyor iyeceksinzaten bizim enbuyuk zafimiz bu birturlu birlikte hareket edemiyoruz busaaten sonra neyaparsanyap ben hala neden ak partiden ayrildigini merak ediyorum bilen varmi

ŞAHBEY 16.08.2010 16:36

VAR.... evet kendini bişey zannetti yeri dolmaz sandı ama kayboldu hocaya yakışır uygun yere gitmiş

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:26.