![]() |
SRT uydu yayınına başladı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//medya/srt.logo.jpg [/IMG]
[B]Sivas'ın ilk özel televizyon kanalı olan Sivas Radyo Televizyonu (SRT) 18 yıllık yayın hayatının sonunda uydu ile dünyaya yayın yapmaya başladı.[/B] Uydu: Türksat 3/A Bazı cihazlarda 1/C olarak geçiyor. Aynı yörüngede olduğu için 3/A veya 1/C seçmeniz farketmiyor. Frekans: 12562 Sembol: 25000 Polarizasyon: Vertical (V) Türkçe yazılım olan cihazlarda Dikey yazıyor. FEC: 5/6 [B]Sivaslilar.Net ailesi olarak Sivas'ımızın yeni televizyonunun Sivas ve Sivaslılar için hayırlı olmasını temenni ediyoruz[/B] |
Cevap: SRT uydu yayınına başladı
[B]Tek kanala takılıp kalıyorduk güzel bi haber. SRT ye yayın hayatında başarılar dilerim.
Akşam hemen arayıp bulayım.[/B] |
İyi yayınlar Hayırlı olsun...
|
benim içinde güzel oldu yozgatta artık 2 kanal izlerim fakat uydu almamız laızm.evdekileri ben en iyisi ikna etmeye çalışıyım.:)
|
SRT Sivas'ımızın ilk özel kanalı olması açısından uyuna geçmesine çok sevindim.
Böylece Sivas' ın ilk kanalıda uyduya geçmesi en çok biz gurbetteki yaşayanları sevindirmiştir. Sivas, Sivasspor ve Sivaslılar için hayırlı olmasını dilerim. İkinci bir yayının Sivas' a kazanılması Sivas açısından büyük bir çok büyük bir kazançtır, böylece umarım daha kaliteli ve güzel yayınlar izleyeceğiz demektir. Tüm emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. |
frekanslar
12562 25000 V(Dikey) |
hayırlı uğurlu olsun ali dayımı oğlu ahmet hasdemiri tebrik ediyorum
çok çaba harcandı büyük emek verildi allah hayırlı uğurlu etsin |
hayırlı olsun.Gurbetteki Sivaslılar için sevindirici haber.
|
hayırlı olsun halkımıza
|
[B]Hayırlı olsun yayın hayatında başarılar dilerim.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:34. |