Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36322)

Sivaslilar.Net 27.08.2010 07:07

Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/belediye/cermik.inceleme.sivas.JPG [/IMG]

[B]Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün girişimleri ile Sivas turizmine tekrar kazandırılan ve Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği’nin (ÇETAP) kurulması ile yatırıma elverişli bölgelerden biri haline gelen Sıcak Çermik’te yüzler gülüyor.[/B]

Sıcak Çermik ile ilgili hukuki sorunların çözülmesine öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sıcak Çermik’in Sivas ekonomisi ve istihdamına katkı sağlaması için hemen her platformda yaptığı yatırım çağrısı hedefine ulaştı.
Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Fadıl Akgündüz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün daveti üzerine yatırım araştırması yapmak üzere Sivas’a geldi.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte Sivas’ta bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Akgündüz, özellikle Sıcak Çermik Kaplıcasında yapılacak olan yatırım imkânları hakkında bilgiler aldı.
İlk olarak Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret eden İşadamı Fadıl Akgündüz, “Başkanımızın daveti üzerine Sivas’a geldik. İnşallah başkanımızın da desteğiyle Sivas’ta yatırım yapmayı düşünüyoruz. Sivas’taki ilk intibaımız havaalanından buraya gelirken gördüğümüz kadarıyla gelişmiş bir Anadolu kenti ve Orta Anadolu da güzel bir yatırımı hak eden bir şehir. İnşallah güzel bir çalışma yapacağız. Davet için değerli belediye başkanımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, Fadıl Akgündüz ile bir tatil esnasında tanıştıklarını ve Sivas’a yatırım yapması hususunda görüşmeler yaptıklarını söyledi.
Başkan Ürgüp “Her şey nasip ve kısmet meselesidir. İnşallah nasipte varsa kendileri Sivas’a bir yatırım yapacaklar. Sivas’ımız bu yatırımlardan inşallah nasibini alır.
Sivas bir kaplıca şehridir. Ama kaplıca şehri özelliğini hiçbir zaman tam olarak ortaya çıkaramadı. Sıcağıyla soğuğuyla muhtelif çermiklerimiz, muhtelif kaynaklarımız var. Bunların daha iyi kullanılmasını ümit ediyoruz. Fadıl Bey’e de tekrar şehrimize teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum “dedi.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, daha sonra işadamı Fadıl Akgündüz ile birlikte Sıcak Çermik Kaplıcası’nda incelemede bulundu.
Başkan Ürgüp’ün, Sıcak Çermik’te 5 yıldızlı bir otel yapılması teklifine yatırım araştırması yapan işadamı Akgündüz’ün sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Sivas Hürdoğan

ÖnceVatan_58 27.08.2010 09:50

Cevap: Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi

Bu adamın geçmişi pek düzgün değil sanki yaptığı şeyleri yarım bırakıyor gibi söylentiler dolanırdı. inşallah öyle bir şey yokturdur. yinede HAYIR'lı olsun diyelim.

bilgin_58 27.08.2010 10:19

Jet Fadıl ha;

Kesinlikle o insanın yaptığı yatırımlar yarım kalır,

olympos 27.08.2010 12:08

Ne olur, bu adam (Jet-FADIL) Sivas' la birlikte anilmasin. Sivas her bakimdan daha da geriye gider. Sivas' a en büyük kötülük yapilmis olur.

Jet-Fadil' in yakin tarihte yaptiklari nasil unutulur. Avrupa'da yasayan gurbetciler unutmadi hala bellerini dogrultamadilar. Sivas' linin bu kadar "saf" olacagini düsünmek biloe istemiyorum. Keske bu haber yanlislikla, teknik bir hatayla yazilmis olsa.

burak5866 27.08.2010 12:20

bu haberi sivasa istanbuldan yardım ve yatırım çağrısı haberinde yazmıştım.site haberleri 1 gün sonra yayınlıyor biraz geç kalınıyor.

Salim58 27.08.2010 20:10

[I][B]Bir bu eksikti.Bu adam bizi dolandırır sonra kaybolur araki bulasın.[/B][/I]

sandalli 27.08.2010 20:10

Tüyü bitmemis yetimin hakkini yedi bu holdingciler. Aglayanin mali gülene hayretmez. Önce kandirdiklari insanlarin hakkini geri versinler.

BOUN 27.08.2010 20:23

Fadıl oteli yapsın, sevmeyenler gidip otelinde kalmasın. :) Bu kadar basit, ben gider kalırım, tadını çıkartırım.

İddialara gelince madem bu adam suçlu idi neden cezalandırılmadı? Bu adam suçsuzsa bu söyledikleriniz iftira olmaz mı? Eğer gurbetçileri dolandırdıysa neden yurtiçi veya yurtdışında ceza almadı? Varsa böyle bir olay, Jet Fadıl gurbetçinin kafasına silah dayayıp mı parasını aldı, yoksa gurbetçi koşa koşa kendi parasını mı getirdi?

Ayrıca benim şahsi görüşüm yatırımcının dini, imanı, dili, ırkı, ideolojisi, şusu busu beni enterese etmez. Ben yapılan yatırıma, üretilen katma değere bakarım. Gerisi palavra!

Son söz: Eğer Caprice Gold otelinin benzerini gelsin Sivas'a yapsın, gözümde bu adamın değeri 500 tane Hamza, 1000 tane Selami, 10,000 tane Osman olur, velev ki adamın adı Jet Fadıl olsun!

burak5866 27.08.2010 21:06

aynen katılıyorum eklemede yapmak istiyorum.20 000 bin tanede mustafa açıkalın eder.onu unutmuşsun:)

1264 27.08.2010 21:10

Anlasilan Dogan Ürgüp birdaha secilemeyecegini anladi,gitmeden ne götürürsem kardir diyor ve yanina götürme isinin en becerikli olanini aliyor:)
Muhsin Yazicioglu´nun cenazesi üzerine kazanmis bir baskan,Muhsin Yazicioglu´nun kemiklerini sizlatmaya devam ediyor:(

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:08.