![]() |
Basin sagolsun Hasan Abi..
Sitemizin degerli uyelerinden herkesin ve benim canim gibi sevdigim saydigim Sandalli yani hasan abinin ablasi Husniye Er yakalandigi amansiz hastaligi yenik duserek yuce Allahin rahmetine kavusmustur.Kendisine rahmet Hasan abi ve ailesine sabir ve bassagligi diliyorum acisini yurekten paylasip yuce Allahtan sabirlar diliyorum..
|
Cevap: Basin sagolsun Hasan Abi..
[B][COLOR=darkorange]Ben de acısını paylaşıyorum ablamıza allahdan rahmet ,canım abime sabırlar diliyorum hakikaten enteresan bir gün oldu [/COLOR][/B]
|
[COLOR=black]Hasan başın sağolsun duyunca çok üzüldüm,[/COLOR]
[COLOR=black]Allah'ım mekanını cennet eylesin dualarımızı kabul etsin, Acınızı sizinle paylaşıyor, yakınlarınıza sabırlar diliyorum. [/COLOR] |
[B][COLOR="DimGray"]basın sağolsun hasan abi Allah sabır versin[/COLOR][/B]
|
:(
Allahım cennetine girmeyi nasip eylesin Allah sabırlar versin Başınız sağolsun :( |
[B]senin acın bizim acımızdır hepimizin başı saolsun
Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin...[/B] |
Çok üzgünüm,duygularımı ifade etmek gerçekten zor,can dostuma başın sagolsun diyorum,Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin.
|
değerli arkadaşım ablana yüce ALLAH,dan rahmet diliyorum sizlerinde başı sağolsun ALLAH,ım başka acı göstermesin tüm ilter ailesinin başı sağolsun
|
[B]Hasan kardeşim allah rahmet eylesin size ve bütün yakınlarınıza baş sağlığı ve sabırlar dilerim allah sizlere uzun ömürler versin[/B]
|
[B]Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... [/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:08. |