![]() |
Hayko Cepkin Sivas'a Gelecek.
Arkadaşlar Hayko Cepkin live 6 Ocak'ta Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde konser verecek. Konu ile ilgili haber;
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/3308/haykokonser.png[/IMG][U] Hayko Cepkin [/U]2011 yılına anadolu turnesi ile hızlı bir şekilde başladı ,[U]Hayko Cepkin[/U] anadoluda gidilmedik şehir bırakmayacağız dedi, SANDIK albümü ile birçok konser düzenleyen Hayko Cepk 2011 yılı içerisinde bunlara yenilerini katmaya hazırlanıyor. [U][U]H[/U][/U][U]ayko C[/U][U][U]epkin Sivas[/U][/U]tan başladı [U][U]Hayko Cepkin Sivas[/U][/U]Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi bünyesinde Sivaslı gençlere inanılmaz bir gece yaşatacak [U][U]Hayko Cepkin Sivas [/U][/U]konseri 6 Ocak 2011 günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde… [B]06.01.2011 – Hayko Cepkin Live – Cumhuriyet Universitesi Kultur M. – Sivas Bilet Satış Noktası: Perde Cafe Bilet Fiyatı: 20 TL Konser Saati: 19:00[/B] |
Cevap: Hayko Cepkin Sivas'a Gelecek.
Sivas`a genclerin gidecekleri yerler etkinlikler gerekli
konserin olmasi cok güzel katilimin cok olacagindan eminim ahmetbaba bilgilendirme icin tskler |
sivasın gözü hayko görsün dimi sevindim inşallah donmadan geri döner şaka tabii tabiide gençlerimize moral olur sevindim güle güle gitsin gelsin.
|
İyi ki zevkler farklı yahu..:)
|
İkinci defa gelir mi bilmem ama. İlkinin tadını iyi çıkarsın :)
|
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbetteki, hoş vakitler iyi eğlenceler olmasını dilerim.
|
neden öyle dedin leadri benim yorumamı yoksa haykoyu beğenmediğindenmi?.
|
BENCE SÜPER ...... BENIMDE TARZIM DEGIL AMA ISTEYEN GIDER ISTEMEYEN GITMEZ .. BÖYLE KONSERLERIN OLMASI BENCE COK GÜZEL ..
|
[B]Her müziğin bir güzelliği ve seveni var genclere hitap edeceğini düşünüyorum şimdiden iyi eğlenceler[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:09. |