Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   karşıyaka mahalle halkı ayaklandı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37555)

NECMEDDİN ÖZBEK 11.02.2011 12:19

karşıyaka mahalle halkı ayaklandı

karşıyaka mahellesinin sivasla ulaşımını sağlayan tek köprü olan 19 köprünün hiç bir önlem alınmadan restorasyon amacıyla trafiğe kapatılacağı mahalle sakinlerini sonunda isyan ettirdi mahalle muhtarının verdiği bilgiye göre 11-02 2011 günü yani bu gün saat 15-00 de yerel basının yanısıra tüm ulusal basınında katılımıyla büyük bir protesto ve gösteri yapılacak bende bir mahalle sakini olarak hemen köprüye gidiyorum tüm sitedeki arkadaşların da desteğini beklediğmizi bildiriyor hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

özgüven 11.02.2011 15:14

Cevap: karşıyaka mahalle halkı ayaklandı

Sivasta olsam bende giderdim.Biri açılmadan birini kapatacaklar oradaki insanlar kayıklamı geçecek,Gerçi kayıkta yokya.

altuntas58 11.02.2011 16:26

[B]Karşıyakaya köprü yapım işi yılan hikayesine döndü.Yıllardır bir köprü yapılamadı.Köprü dediğin nedirki 3 kuruşluk bir şey isterse maliyeti fazla olsun insana hizmet için paranın ne önemi varki.Haklı protestonuzda sizlerle beraber olmak isterdim. Umarım sesinizi gerekli yerler duyarda size yeni bir köprü yapılır[/B].

NECMEDDİN ÖZBEK 11.02.2011 16:33

[QUOTE=altuntas58;594689][B]Karşıyakaya köprü yapım işi yılan hikayesine döndü.Yıllardır bir köprü yapılamadı.Köprü dediğin nedirki 3 kuruşluk bir şey isterse maliyeti fazla olsun insana hizmet için paranın ne önemi varki.Haklı protestonuzda sizlerle beraber olmak isterdim. Umarım sesinizi gerekli yerler duyarda size yeni bir köprü yapılır[/B].[/QUOTE]

ilginize ve desteğinize teşekkür ederim mehmet bey

NECMEDDİN ÖZBEK 11.02.2011 16:36

[QUOTE=özgüven;594679]Sivasta olsam bende giderdim.Biri açılmadan birini kapatacaklar oradaki insanlar kayıklamı geçecek,Gerçi kayıkta yokya.[/QUOTE]

verdiğiniz destek için size hasretve kıbrıslyada teşekkür ederim

Kamera 11.02.2011 21:39

Gösteri nasıl geçti,sorunlar dile getirildi mi?

NECMEDDİN ÖZBEK 11.02.2011 21:45

[QUOTE=Kamera;594751]Gösteri nasıl geçti,sorunlar dile getirildi mi?[/QUOTE]

evet bayağı bir şeyler yapıldı polis topluluğun büyük bölümünün gösrterilmesini engelledi ama alınan ortak karar ve varılan sonuç kim ikinci köprünün yapılmasına katkı sunarsa parti gözetmeksizin topluca o adaya oy verileceği idi
ilginize teşekkür ederim yerel basında güzel yer buldu mesaj iletildi sanırım

HasreT 11.02.2011 21:54

[B]trafige nasıl kapatılır millet nerden geçecek uçacakmı. düşünmüyorlarmı hiç [/B]

NECMEDDİN ÖZBEK 11.02.2011 22:07

[QUOTE=HasreT;594756][B]trafige nasıl kapatılır millet nerden geçecek uçacakmı. düşünmüyorlarmı hiç [/B][/QUOTE]

ben çözümü buldum sevgili kardeşim karşı yaka halkı iki araba alacak biri köprünün öbür yanında biriside bu yanda birerde balıkçıların giydiği boy çizmelerinden alacağız çizmeleri giyip o yakaya geçeceğiz arbamıza binip işimiz bitince o araba orada park halinde kalacak çizmelerimizi giyip bu tarafa geçeceğiz bu kez bu arabalarla evimize gideceğiz böylece sorun çözülecek bu çözümü siz nasıl buldunuz

HasreT 11.02.2011 22:14

[B]Çözüm güzelde :) okadar insana iki araba yetmez araba sayısını artırın biraz[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:11.