![]() |
Tespit ve tepki
Bakın bir çok haber kanalını yorumcuyu okuyun, şunu görürsünüz:
AKP elinde olmayan illere oralı olmadıkları halde bakanlarını ya da en kuvvetli adamlarını liste başı koymuş.. AKP elinde olan diğer Sivas gibi Anadolu illerine ise sıradan adamlarını koymuş. Bu ne demektir, lütfen azcık kafamızı yorun... |
Cevap: Tespit ve tepki
şu demek bu "sivas'a faydamız olmasa da sivas zaten bizim." başbakan memleketi çözmüş. başka sivas olmak üzere.
|
bunu çözmeyecek ne var başbakan bunu zaten biliyordu ki.
|
[QUOTE=burak5866;598013]bunu çözmeyecek ne var başbakan bunu zaten biliyordu ki.[/QUOTE]
Off burak of.....:confused: Sen nerede yaşıyon, senle tanışmak istiyorum... Başbakanın bildiğini mi yazıyoruz? Bizim bunu farkında olup olmadığımız konu. Off.........:confused: |
[QUOTE=KAOS;598014]Off burak of.....:confused:
Sen nerede yaşıyon, senle tanışmak istiyorum... Başbakanın bildiğini mi yazıyoruz? Bizim bunu farkında olup olmadığımız konu. Off.........:confused:[/QUOTE] ben yılın 4 ayı sivasta 8 ayı yozgatta yaşıyorum.tanışmak istersen tanışabiliriz.yozgatta üniversite okuyorum.tatillerde sivasa geliyorum.konuyu zaten anladım herkes farkında bunun.bunu bilmeyen sivaslı mı var.hiç bilmese stat konusunda biliyor.ama sonucuda belli sivaslılar gidip yine oyunu verecek sen merak etme. |
burak bunu sivaslılar biliyor ama akp ye oy verenler bunu algılayamıyor.
|
sana örnek veriyim bizim kasap var adam akp diyor akp işityor başka da bişey demiyor.her konuda lafı siyasete akp ye getiriyor.bende ona hep muhalefetlik yapıyorum dedim ki bu vekiller sivasın ne işine yaradı diyorum hala mı utanmadan benden oy istiyorsun diyorum.adam bana ne dese iyi merak etme hepsi zaten değişecek dedi.yani adam her türlü ona oy verecek aday bende olsam veya mahalleden bir deliyide aday etsen sonuçta adam ona oy verecek.adam zaten kendisi diyor ben tayyipe oy vereceğim diyor.o verdiği oyun selami uzuna ve osman kılıça gittiği değil tayyip erdoğana gittiğini sanıyor.ya ne yaparsan yap o adam ona oy verir anlatabildim mi?
|
Sivaslılar biliyor ama AKP ye oy verenler algılayamıyor :) Sanki başka memleketten gelip oy kullanıyorlar. Oy verenler Sivaslı değil.
|
sivaslı oy verenler için onu yazdım bak gördün mü onu bile algılayamamışsın bizde sizden neler bekliyoruz :D
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Elinde olmayan illeri kazanmak ugruna, elllerinde olan illere yeterince ilgilenmeyip kendilerinden sogutuyorlar...cok yanlis yapiyorlar.
(Tamam yandasiz da hakkaniyete dikkat etmeye calisiyoruz kendi capimizda...:) )[/FONT][/COLOR][/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:17. |