![]() |
Hepimiz Biriz Reklam Klibi
[B]
Sizleri bilmem ama bu 2011 seçimlerinin en güzel reklam filmi bence bu oldu. Kim ne derse desin RTE halk psikolojisini çok iyi biliyor. Diğerleri sadece AKP'yi karalayıp arka fondan korku filmi verirken bir de bu birleştirici reklamı düşünmek gerek bence. Hazırlayan kimse tebrik ederim... Buyrun... [/B] [CENTER][YOUTUBE]StXtADrPOkI[/YOUTUBE][/CENTER] |
Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi
[B]Süper bi reklam filmi çekmişler,Gözlüklü teyzemizin o güzel hareketine bayılıyorum.:D[/B]
|
Evet.
Çok samimi bir el hareketi var. İnsanlar genel olarak samimi. Sanırım beğenilmesinin sebebi de bu olsa gerek. Hepsi bizden birileri... Ve diğerleri gibi kargaşayı değil, barışı istiyorlar. |
[B]Birlik beraberlik mesajları veren güzel bir video. Ama birlik beraberlikten rahatsız olan zihniyet bu videoyu da eleştirir. Buna eminim.[/B]
|
O zaman onlara gereken cevap 12 Haziranda verilecektir.
Sıkılmaya gerek yok ki.. :D |
[B]Haydi bidaha bidaha bidaha dermişim.:)[/B]
|
[B]Eminim gozluklu teyze benim gibi herkesin dikkatini cekmistir :) Reklam iceriginde vurgulanmak istenen 'birlik ve beraberlik' mesaji gercekten cok yerinde olmus.[/B]
|
Kesinlikle herkes karmaşa isterken bunların birliği olayı bitirecektir.
|
Evetçok güzel bir çalışma. Hele ki CHP nin sanki sandığadeğil de savaşa gider gibi yaptığı filmin ardından. Hele ki o filmin sonundaki çocuğun o bakışı ne öyle...
|
[YOUTUBE]jN9JFHAM-Bs[/YOUTUBE]
CHP nin "Bu Sefer Başka" reklamını izlemişsinizdir. Ben reklamı ilk izlediğimde içimden dedim "la noluyo savaş mı çıktı, nereye gidiyor bu millet böyle" diyi verdim. Başka çaremiz yokmuş gibi, bu seçimde başka şeyler olacakmış gibi gösterilmiş. Sanki CHP oy atmasak başımıza birşey gelecekmiş gibi izlenim yaratıyor. Reklam içeriğinde "şifre iddaaları"ndan bahsetmiş. Oysa ki Mahkeme kararını vermiş ve Osym temiz çıkmıştır. Fakat CHP bunu halen kullanarak "bir yerlerden birşeyler kaparmıyım acaba" der gibi söylenmeye devam ediyor. Yine reklam içeriğinde "12 Haziranda Ülkemin Gerçek Sahibinin Kim Olduğunu Göster.." diye bir ibare geçiyor. Yav zaten AKP yine iktidar olacak en az %40lık bir oy ile. Şimdi yukarda ki ibareye göre Türkiyenin gerçek sahibi AKP mi olacak. Ne kadar saçma. Ya da CHP iktidar olunca diğerlerini ülkeden sürecekler mi? "Bu ülkenin sahibi biziz, size yer yok" mu diyecekler? ..... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:42. |