![]() |
HOŞGELDİN RAMAZAN
HOŞGELDİN RAMAZAN
Ya Rabbim binlerce şükürler olsun Yine kısmet oldu Ramazan görmek Hayırlar getirsin, mübarek olsun Kalpler kırılmasın, gülsün Allah’ım Bu mübarek günde dolsun camiler İman dolu aşkla gelsin yürekler İbadet edilsin açılsın eller Sen aciz kulunu affet Allah’ım Ya Rabbim yardım et aç olanlara İnsaf ver kuluna baksın onlara Kapı ardındaki tek kalanlara Versinler bir ekmek doysun Allah’ım Yürekler İslam aşkı ile dolsun Ruhlar iman ve huzuru bulsun Dualar edilsin oruç tutulsun Ramazan coşkusu olsun Allah’ım Ya Rabbim bu günde geldik kapına Huzur ve bereket göster kuluna Barış ver yurduma al kanadına Esirge Ülkemi koru Allah’ım Analar, babalar unutulmasın Tek başına evde bırakılmasın Duası alınsın vefa tanısın Bir dem sevgi saygı görsün Allah’ım SABİHA SERİN |
Cevap: HOŞGELDİN RAMAZAN
[B] AMINNN
AGZINA YÜREGINE SAGLIK ABLAM [/B] |
[QUOTE=Sabiha Serin;603441]HOŞGELDİN RAMAZAN
Ya Rabbim binlerce şükürler olsun Yine kısmet oldu Ramazan görmek Hayırlar getirsin, mübarek olsun Kalpler kırılmasın, gülsün Allah’ım Bu mübarek günde dolsun camiler İman dolu aşkla gelsin yürekler İbadet edilsin açılsın eller Sen aciz kulunu affet Allah’ım Ya Rabbim yardım et aç olanlara İnsaf ver kuluna baksın onlara Kapı ardındaki tek kalanlara Versinler bir ekmek doysun Allah’ım Yürekler İslam aşkı ile dolsun Ruhlar iman ve huzuru bulsun Dualar edilsin oruç tutulsun Ramazan coşkusu olsun Allah’ım Ya Rabbim bu günde geldik kapına Huzur ve bereket göster kuluna Barış ver yurduma al kanadına Esirge Ülkemi koru Allah’ım Analar, babalar unutulmasın Tek başına evde bırakılmasın Duası alınsın vefa tanısın Bir dem sevgi saygı görsün Allah’ım SABİHA SERİN[/QUOTE] eline emeğinize sağlık sabiha serin büyüktür sivasın gönlünde yerin ramazanın sevgisi yüreklerde derin tüm islam alemine hayırlar getire |
mübarek ramazan ayı tüm müminlere bereket ve hayır getirir birliğe ve dirliğe vesile olur inşallah
|
[B][I]Çok şükür kavuştuk biz ramazana
Rabbim sabır verir inşallah bana İftarda iç suyu sen kana kana Bizlere bayramı göster Allah'ım.[/I][/B] |
cümleten hayırlı ramazanlar.ilk defa bir ramazanı sivasta geçiremiyorum.yarın ramazanın ilk günü ve 2 sınavım var inş güzel şekilde bu engelide atlatırım.herkese ramazan ayı güzel mutlu ve bereketli günler getirsin.
|
HOŞGELDİN RAMAZAN
Ya Rabbim binlerce şükürler olsun Yine kısmet oldu Ramazan görmek Hayırlar getirsin, mübarek olsun Kalpler kırılmasın, gülsün Allah’ım Bu mübarek günde dolsun camiler İman dolu aşkla gelsin yürekler İbadet edilsin açılsın eller Sen aciz kulunu affet Allah’ım Ya Rabbim yardım et aç olanlara İnsaf ver kuluna baksın onlara Kapı ardındaki tek kalanlara Versinler bir ekmek doysun Allah’ım Yürekler İslam aşkı ile dolsun Ruhlar iman ve huzuru bulsun Dualar edilsin oruç tutulsun Ramazan coşkusu olsun Allah’ım Ya Rabbim bu günde geldik kapına Huzur ve bereket göster kuluna Barış ver yurduma al kanadına Esirge Ülkemi koru Allah’ım Analar, babalar unutulmasın Tek başına evde bırakılmasın Duası alınsın vefa tanısın Bir dem sevgi saygı görsün Allah’ım SABİHA SERİN Çok şükür kavuştuk biz ramazana Rabbim sabır verir inşallah bana İftarda iç suyu sen kana kana Bizlere bayramı göster Allah'ım….......Salim 58 Bu şiirime dörtlükleriniz ile devam edebilirsiniz.Sitemizde hatıra kalsın. |
[B]İftarlar da hazırlanır yemekler ne hoş.[/B]
[B]Açılır eller semaya dualar pek hoş,[/B] [B][B]Kandiller yanar teravih namzına koş[/B][/B] [B]Bizlerde bayramı göster ya RESURULLAH.[/B] |
[QUOTE=Sabiha Serin;603485]HOŞGELDİN RAMAZAN
Ya Rabbim binlerce şükürler olsun Yine kısmet oldu Ramazan görmek Hayırlar getirsin, mübarek olsun Kalpler kırılmasın, gülsün Allah’ım Bu mübarek günde dolsun camiler İman dolu aşkla gelsin yürekler İbadet edilsin açılsın eller Sen aciz kulunu affet Allah’ım Ya Rabbim yardım et aç olanlara İnsaf ver kuluna baksın onlara Kapı ardındaki tek kalanlara Versinler bir ekmek doysun Allah’ım Yürekler İslam aşkı ile dolsun Ruhlar iman ve huzuru bulsun Dualar edilsin oruç tutulsun Ramazan coşkusu olsun Allah’ım Ya Rabbim bu günde geldik kapına Huzur ve bereket göster kuluna Barış ver yurduma al kanadına Esirge Ülkemi koru Allah’ım Analar, babalar unutulmasın Tek başına evde bırakılmasın Duası alınsın vefa tanısın Bir dem sevgi saygı görsün Allah’ım SABİHA SERİN Çok şükür kavuştuk biz ramazana Rabbim sabır verir inşallah bana İftarda iç suyu sen kana kana Bizlere bayramı göster Allah'ım….......Salim 58 Bu şiirime dörtlükleriniz ile devam edebilirsiniz.Sitemizde hatıra kalsın.[/QUOTE] çok hayırlı bir konu açılmış islamın yüzünü güldür allahım yazar kaleminden sevgi saçılmış kaplere nurunu doldur allahım |
[QUOTE=OSMAN ECE;603504]çok hayırlı bir konu açılmış
islamın yüzünü güldür allahım yazar kaleminden sevgi saçılmış kaplere nurunu doldur allahım[/QUOTE] çok güzel mübarek ramazan ayı sağnak sağnak yağar ümmetin payı nice kulların şefkatla değişir huyu kalplerden kötülüğü sildir allahım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:51. |