Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=38548)

Sivaslilar.Net 05.12.2011 13:42

Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=33874&token=37025[/IMG]

[B]2012 Yılbaşı özel çekilişi rekor bir ikramiye ile Sivaslılarında hayallerini süslemeye başladı.[/B]

Milli Piyango İdaresinin Merkez Bankası Banknot Matbaasında bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri bayilere gelirken, Sivaslılarda bilet gişelerine akın etmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bir çok kişi umutlarını Piyango biletlerine bağlarken Sivas halkı da ya bana çıkarsa diyerek bilet gişelerine yöneldi.
Özel çekilişte tam bilet 36 liradan, yarım bilet 18 liradan, çeyrek biletler ise 9 liradan satılıyor.
Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi 5 milyon lira olacak. İdare, yılbaşı gecesi 1 adet 5 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira verecek. Geçen yıl 5 adet olan 500 bin liralık ikramiye sayısı bu yıl 10’a çıkarıldı.
Milli Piyangonun milyonluk ikramiyeleri artırmasıyla birlikte ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 3 kişi, en fazla da 9 kişi, 2012’ye milyoner olarak yeni yıla girecek.

Hürdoğan

_DuMaN_58 05.12.2011 13:51

Cevap: Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı

[B]Fani işler bunlar. Öbür tarafı düşünelim..[/B]

LaEdri 05.12.2011 15:38

Haram paradan hayır gelmez..Her gün gazetelerde piyango vurmuş insanların düştüğü sefil durumları görüyoruz..En son okuduğum olayda,kişi damadının bile tehditlerine uğradığını söylüyordu..Bu mudur piyango?

Alibaba58 05.12.2011 18:52

[QUOTE=_DuMaN_58;607953][B]Fani işler bunlar. Öbür tarafı düşünelim..[/B][/QUOTE]

Kardeşim sen daha çok gençsin ya boşver öbür tarafı şimdi. :) Tamam kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir ama insan hem dünya hem ahireti düşünmeli. Biraz abartıyorsun sanki. :)

Alibaba58 05.12.2011 18:54

İnsan aklını kullanırsa öyle iyi gelir ki o para. Ne haramı, parayı görüp şımarırsan tabiki hayrını görmezsin. İyi yatırım yaparsan parayı iyi kullanırsan hayrını görürsün. Bu işler nasip işidir herzaman, kısmetinde varsa olur.

_DuMaN_58 05.12.2011 20:35

[QUOTE=Alibaba58;607960]Kardeşim sen daha çok gençsin ya boşver öbür tarafı şimdi. :) Tamam kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir ama insan hem dünya hem ahireti düşünmeli. Biraz abartıyorsun sanki. :)[/QUOTE]

Bir cami hocası şöyle diyor. "Gençken işim vardı, yaşlıyken de çişim vardı prostat oldum.. diyip gelmiyorsunuz camiye.."

Ben öbür tarafı düşünmezsem şuan yaşamanın ne anlamı kaldı. Diğer tarafı her an düşünmeyelim ki dünyaya neden geldiğimi anlayayım. Dediğiniz doğru Sunulan niğmetlerden soyutlanmakta çok yanlış bir durum. [B]Niğmetlerden faydalanmak lazım gelir ki öbür tarafa zarar vermeyecek kadar.
[/B]

Siyahnur 06.12.2011 00:04

[QUOTE=Alibaba58;607961]İnsan aklını kullanırsa öyle iyi gelir ki o para. Ne haramı, parayı görüp şımarırsan tabiki hayrını görmezsin. İyi yatırım yaparsan parayı iyi kullanırsan hayrını görürsün. Bu işler nasip işidir herzaman, kısmetinde varsa olur.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Yaniliyorsunuz...milli piyango bir nevi kumardir ve haramdir.
O parayi nereye harcadiginiz ve ya ne yatirim yaptiginiz yapılan seyi mesrulastirmaz, helal hale getirmez.[/COLOR][/FONT][/B]

besyo_cu 06.12.2011 10:48

[B]Geçen yıl başında Milli Piyangodan bin lira aldım iyi de geldi :) bu yıl seri almayı düşünüyorum. Yaklaşık 10 yıldır Spor loto , spor Toto , idia olmak üzere at yarışına kadar tüm şans oyunlarını oynuyorum ayrı bir heyecan ve zevki var tabi abartılmadığı sürece...

Milli Piyango yıllardır yıl başının büyük eğlencesidir, çıkar veya çıkmaz orası ayrı bir olay ama ayrı bir heyacanı vardır onun. [/B]

_DuMaN_58 06.12.2011 11:14

[QUOTE=besyo_cu;607984][B]Geçen yıl başında Milli Piyangodan bin lira aldım iyi de geldi :) [/B][/QUOTE]

Daha önce ki yıllarda kaybettiklerini karşılar işte :) Bir taraftan gitti diğer taraftan geldi.

besyo_cu 06.12.2011 14:32

[QUOTE=_DuMaN_58;607989]Daha önce ki yıllarda kaybettiklerini karşılar işte :) Bir taraftan gitti diğer taraftan geldi.[/QUOTE]

[B] Gardaş total'de baya kardayımdır ;)[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:14.