![]() |
Nice Yıllara Arif Coşkun
[IMG]http://www.makecakeidea.net/wp-content/uploads/2011/10/Birthday-Cake-4.jpg[/IMG]
[B][I]Güneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. [/I][/B] [B][I]Arif Abi Doğum günün kutlu olsun... [/I][/B] |
Cevap: Nice Yıllara Arif Coşkun
doğum günün kutlu olsun arif hocam tüm sevenlerinle nice sağlıklı yıllara
|
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu yıllara...
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"] İYİKİ VARSIN
Yalnızlık güzeldir belki..ama BAZen her zaman değil.. Bir dostun , bir yakının, bir canın varlığı insana güç verir her zaman.. bu destekle her acıyı , her sevinci daha rahat kaldırabiliriz.. Bence sevinç de keder de paylaşılmalı.. yapayalnız bir olaya ağladığınızda mı rahatlarsınız, bir dostun omuzunda mı?.. Bir mutluluğu yapayalnız yaşamaktan ne zevk alınır ki.. yapayalnız kahkahalar attığınızı düşünsenize.. inanın, dışardan gören biri, hakkınızda hiç iyi düşünmeyecektir.. ama onu paylaşacağınız birileri varsa mutluluk o zaman hissedilendir.. İYİKİ VARSIN [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT] [B][COLOR="Red"][SIZE="5"] DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARİF ABEY.. :D [/SIZE][/COLOR][/B] |
Doğum Günün Kutlu Olsun Arif Abi... Her zaman Mutlu olman dileği ile...
|
[center]Ben de Arif Hoca'nın doğum gününü kutluyorum. :)
[IMG]http://g1203.hizliresim.com/v/h/3jtgl.jpg[/IMG][/center] |
Doğum günün Kutlu Olsun Coşkun, daha nice senelere inşallah ....:)
|
tühh geç kalmışım neyse banada ayrıca teşekkür edersin artık :D
|
[QUOTE=HasreT;612115]tühh geç kalmışım neyse banada ayrıca teşekkür edersin artık :D[/QUOTE]
Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Kenan zahmet etmişsin tşk ederim ilgine, Demek bir yaş daha yaşlanmışım bunu hatırlattın bana :) Saniye farkıyla evet sanada teşekkür Hasret :D |
Rica ederim ne demek sen yeter ki yaşlan :D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:06. |