![]() |
İş Vakti Geldi Çattı
Bu yazımı da gören arkadaşlar yeter be adam yine mi sen diyebilirler.
Gerçekten de bu sefer epeyce bir izin yaptım. Ama bizim meslekte olabiliyor böyle şeyler. Görev vakti geldi yine. İşte denizci olmanın zorluklarından birisi de bu sanırım. Yaklaşık 4 ay boyunca denizlerde olacağım. İmkanlarımız dahilinde elbette siteye girip yorumlar yapmaya çalışacağım ama eskisi gibi aktif olmam biraz zor gibi görünüyor. Şimdiden bana dua etmenizi ve bu uzun izin döneminde yaptığım yorumlardan dolayı kırdığım arkadaşlarım var ise beni mazur görmelerini isterim. Kimseye kasıtlı olarak bir hareketim olmadığını belirtir, sizlere iyi günler dilerim. ( İlk sefer Aliağa/İZMİR'den Kalecik/K.K.T.C. gibi görünmekte.) @sivaslınet amatör telsizcilik işini aklıma soktun bir kere. Yüksek band immarsat-c telsizi başında olacağım. Herkese denizci tabiri ile; Pruvanız Neta, Rüzgarınız Bol Olsun ALLAH SELAMET VERSİN demek isterim... |
Cevap: İş Vakti Geldi Çattı
[QUOTE=aktassa;619510]
@sivaslınet amatör telsizcilik işini aklıma soktun bir kere. Yüksek band immarsat-c telsizi başında olacağım. [/QUOTE] Kısa zamanda bulunduğun ülkeden veya TC den bir A sınıf ehliyet alırsan, tüm bantlarda (3.5, 7, 14, 21, 28 MHz) görüşürüz. Rüzgarın bol olsun. :) 73's (amatör radyocu selamı) |
yolun acik olsun abi , allah kolaylik versin ...
|
Dün vapurla Eminönü'nden Üsküdar'a geçerken boğazda bir yük gemisinin üstünde 5-6 kişi zıplayarak bize el sallıyordu. :) Sanırım insan yüzü görmüyorlar bizi görünce kendilerini kaybettiler. :) Umarım sizde insanlardan uzakta değilsinizdir. İyi yolculuklar diliyorum.
|
3-4 ay sonra görüşürüz abi :)
kendine dikkat et |
[QUOTE=Alibaba58;619517]Dün vapurla Eminönü'nden Üsküdar'a geçerken boğazda bir yük gemisinin üstünde 5-6 kişi zıplayarak bize el sallıyordu. :) Sanırım insan yüzü görmüyorlar bizi görünce kendilerini kaybettiler. :) Umarım sizde insanlardan uzakta değilsinizdir. İyi yolculuklar diliyorum.[/QUOTE]
Insanlardan fiilen uzaktayim ama internettende olsa fikirlerimi paylastigim sizler gibi dostlarinoldugunu bilmek insani rahatlatiyor. Bizde uzun sure insan yuzu goremiyoruz. Ama Ben sizler gibi dostlarim oldugundan sansliyim. Iyi niyetleriniz icin tesekkurlerimi sunuyorum. |
[QUOTE=aktassa;619528]Insanlardan fiilen uzaktayim ama internettende olsa fikirlerimi paylastigim sizler gibi dostlarinoldugunu bilmek insani rahatlatiyor. Bizde uzun sure insan yuzu goremiyoruz. Ama Ben sizler gibi dostlarim oldugundan sansliyim.
Iyi niyetleriniz icin tesekkurlerimi sunuyorum.[/QUOTE] Ben her zaman iyi niyetliyimdir. :D Yeterki karşımdaki insan olsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:41. |