![]() |
Sivaslılar net site Ailesi
Haydi arkadaşlar;Uzun zamandır yorum yapmayan ve benim gibi kaçak olanlar,SİVASLILAR NET ailesini canlandıracağız. Bizler bu sitede tanıştık,bu site vasıtası ile sevinçler yaşadık kavgalar yaptık.Kendi düşüncem ile siteyi değil Türkiye Avrupa bazında yükseklere taşımak profosynel yapma idealim vardı,düşüncede kaldım başaramadım. Bu gün zarfında site yönetimi, eski düşüncesi kavramında değişimin olmadığı halde yeni arkadaşlıklara yeni sevinçlere bayrak açmanın gerek olduğu kanaatindeyim. .....Ne dersiniz....
|
Cevap: Sivaslılar net site Ailesi
Düşünceniz dahilinde umarım eski günlerimize kavuşuruz.
|
"Haydi arkadaşlar;Uzun zamandır yorum yapmayan ve benim gibi kaçak olanlar,SİVASLILAR NET ailesini canlandıracağız. Bizler bu sitede tanıştık,bu site vasıtası ile sevinçler yaşadık kavgalar yaptık..."
Yeniden ve yine "diyalektik" diyorum. (Diyalektik: Akıl rehberliğinde araştırma ve doğrulara ulaşmak çabası) |
Haydi Sivaslılar.net ailesi. Yeniden toparlanıyoruz. Geç kalmayın...
|
Durma can eşe,dosta haber et
Toplansın yine sivaslilar net Ne güzeldi o eski muhabbet Dostlar bir birine kalmış hasret En kısa zaman da yine eski günlere geri döner sitemizi canlandırırız. Herkese selam sevgi ve saygılarımla. |
O zaman selamün aleyküm cümleten
|
E hadi bakalım
Merhaba... |
bende burdayim o zaman
|
Üyelere mail atılıp davet edilmeleri gerek. Ayrıca şu saçma sapan üye isimlerinden kurtulmalıyız. Geniş yetkili bir arkadaşımız sesimizi duyar inşallah.
|
Merhaba Sivaslılar.net ailesi, Bu siteye gereken değeri bir an evvel vermeliyiz.
Böyle bir site, bu büyüklükte bir oluşum hiç bir şehir sanal alemin de yok ben göremedim. 393915 Üye sayısı ile tekrar sahiplenmeliyiz. Selam ve sevgilerimle. Mehmet Bozkurt |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:01. |