Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.05.2007, 03:44   #7
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Şarkışla İlçesi

Şarkışla çevresinde insan eliyle yapılmış bir çok yerin dışında tabiat harikası manzaraları da gözden uzak tutulmamalıdır. İşte size objektifimize takılan bazı tabiat manzaraları.

Göletlerimizi besleyen Dağlarımız, güneşin batışında ovalarımız, temiz havada şehrin boğucu havasından ve trafiğinden uzak eğlenen çocuklarımız, baharın geldiğini müjdeleyen çiçeklerimiz ve dahası.

Birilerine sorduk, Şarkışla'nın turizm haftası nedeniyle anlatılacak yerleri neresidir ? Doyurucu bir cevap alamadık. Soruyu, "Uzaktan bir arkadaşınız gelse, ona nereleri gezdirirsiniz" şeklinde sorunca, bu çalışma ortaya çıktı.

Kubbeli camilerden, yüksek surlardan, tarihi eserlerden, çağlayanlardan, deniz manzaralarından bir örnek veremedik ama, insanımızdan, tarihimizden, doğamızdan, duygularımızdan, düşüncelerimizden, umutlarımızdan bir demet verdik.

Her yörenin bir güzel tarafı vardır. Bakmayı bilene, baktığını gören ve hissedene...

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla