Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.07.2007, 21:49   #1
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart ÇAMAŞIR SONLARI OLDU

Kangal ve Divriği ilçelerinde çamaşır yıkarken elektrik akımına kapılan 2 kadın öldü.
Edinilen bilgilere göre, Kangal ilçesine bağlı Sarıpınar köyü Sekiliyurt mezrasında çamaşır yıkamak için banyoya çıplak ayakla giren Zeynep Beşiktepe (46), çamaşır makinesine dokunduğu anda elektrik akımına kapıldı. Zeynep Beşiktepe΄nin olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.
Divriği ilçesine bağlı Soğucak köyünde yaşayan Samiye Danışman da (48), banyoda çamaşır makinesiyle çamaşır yıkarken elektrik akımına kapılarak öldü.
Benzer olaylarda yaşamını yitiren 2 kadının cesedi Kangal Sabancı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Beşiktepe ve Danışman΄ın cesedinin daha sonra kesin ölüm sebebinin tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla