--->: SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR
Evet bazi Arkadaslar yazmislar sivas belediyesiyle kalin Belediyesi arasindaki sorun sivaslilari ve Tüm Türkiyeyi etkiledi eski halinde insan gidebiliyordu temizlik bakimindan"da fazla söz etmeyecegim ama su durumdan fazlasiyla temizdi.Yapilacak tek sey vardir orayi sivas Belediyesine geri verilecek eski halinden daha düzenli calisma programi hazirlamalari lazim ve yakutta üniverstiye"ye verilsin bence daha salikli yapilir tip üzerinden Dünya KUR yeri yapilsin. Bazi reklamlarla olacagini düsünüyorum.Bizler birseyleri hazir gelsin diye düsünüyoruz ama öyle bir sey yoktur . Bakin balikli sermik su aur.larin elinde olsa dünyayi oraya nasil getiriyorlor her seyin yapilisi reklam bakim temizlik güzellik hosgürüsülük dürüslük Bunlari bir arada yaparsak her seyin üzerinden gelinir. Benim köyüm Nevruz cünkü köyüde etkilemis sicak cermigin durumu ben kendim Almanyada yasiyorum 4 senedir görmedim durumunu ama icler acisini duyuyorum yazik herseyin ehlinde olmasi gerek Kalin Belidiyesi sicak cermigin calismasini kaldiramaz. Son noktayi tabiki devletin koymasi lazim orasi tüm türkiyeye ve tüm dis ülkelercede taninan yer... Benden bukadar .
ALMANYA BEKIR YURTOGLU
|