-->: SİVAS ‘TA KIŞLIK KIYMALIK YAPMA (ET KAVURMA) GELENEĞİ
Araştırmacı-Yazar-Şair- sayın sabiha hanımefendi.bu günkü konunuz bizleri çok eskilere götürdü yakın zamana kadar bir çoğumuzun yaptığı kışlık kıymalık diğer adıyla et kavurma günümüzde unutulmaya yüz tutmuş durumda Geleneklerimize örf ve adetlerimize bu denli sahip cıkmanız inanınki bizleri ziyedesiyle memnun ediyor seyyar kütüphanesiniz desem bilmem yanlışmı olur öyle güzel ifade ediyorsunuzki sanki bu gün kıymalık yapmış gibi etkilendim acaba oruclu olduğumdanmıdır nedir eski günlerdeki gibi ekmek bandırmak istedim paylaşımınız için çok teşekkür ederim yeni konularda buluşmak üzere allaha amanet olunuz
__________________
|