27.09.2007, 14:33
|
|
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
|
ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
Alıntı:
fratt Nickli Üyeden Al?nt?
üstteki yazıya binaen cevap hakkı doğmuştur: yok be canım kardeşim sinir varsa da seninle veya burdaki bir başkasıyla alakalı değil. ben yoruma ve eleştiriye açık bir insanım. sadece zorlamalar canımı sıkar o kadar. saygılar
|
sen biraz sirayi bozmus gibisin ya nese ben ikinizide anlatirim 
27 yasinda ismi firat soyismi candir, istanbul dogumlu, ve ayni zamandada halen orda yasamakta olan bir kardesimiz. 300 küsür üzerinde güzel siirleri var, Kendisine ait olan ama henüz basilamamis ikisi hazir biri hazirlanmakta olan üc kitabi varmis.
Bastirinca bana bir imazli kitap gönderecegini söz verdi.... sizde sahitsiniz arkadaslar...
nese sanirsam bu kadar tanitmam yeterli 
Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt?
Almanyada yaşayan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] un devamlı müdavimi,inatçı,şiirleriyle meşhur,[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] te çoğunlukla online olan fakat yorumlarıyla haberleri pek renklendirmeyen,hakiki SİVAS aşığı bir YİĞİDE...
Umarım olmuştur!
|
Cok takdir etdigim ve cok saydigim mersinde yasayan ASIK SERDAR'i olarakda bilinen bir yigidomuz.
Beni inatci etmissin ya nese artik  herhalde canin yine atismak felan istiyor
Bu arada sakin unutdum sanma, osmanla görüsmüssünüz güzelcene eglenip sonrada resimleri eklemissiniz.... hic yakistiramadim, o neydi öyle nispet yaparcasina
|