Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.09.2007, 21:40   #20
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: BURS OLANAKLARI

İstanbul'u kazanan arkadaşlar İstanbul Ticaret Odası İİBF fakültesi öğrencileri, Endüstri müh gibi ekonomi ile ilgili bölümlere burs veriyor. Bilindiği üzere yeri Eminönünde.
Ayrıca en iyi burs veren kurumlardan birisi olan TEV vakfı var. Koşulları biraz ağır olabilir ancak mebla açısından tatmin edici.
Bir arkadaşında yazdığı gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başvuruları başladı, özellikle babası emekli olanlar burada avantajlı durumda. Ayrıca mevkisi önemli olmadan belediye içerisinde bir tanıdık vasıtası ile basvuru numarasınızla torpil bulabilirsiniz.
Hangi okullar olduğunu tam bilmiyorum bazı okullarda burslar kendi bünyelerinde dağıtılıyor. Kendi okulumdan örnek verecek olursam Yıldız Teknikte burslar Öremden dağıtılıyor. ve onun başvurularıda üniversitenin sitesinden online olarak yapılıyor.
Sivaslılar Vakfıda veriyor, ancak az sayıda ve gerçek ihtiyaç sahibine yapıyor yardımı.
Bazı vakıflarda vardı, mesela beşiktaşta Yahya Efendi vakfı, diğerlerinin isimlerini henüz hatırlamıyorum, ama araştırıp yazmaya çalışacağım.
Konyadaki arkadaş içinde başkanlığını Abdullah Büyük'ün yaptığı bir vakıf var ancak onunda ismini hatırlamıyorum. O vakıfta burs veriyor diye duymuştum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla