--->: ya EVET yada HAYIR
21 EKİM REFERANDUMUNDA HAYIR DİYELİM
ÇÜNKÜ;
Bu sandıkta oy kullanmamayı düşünen arkadaşlarıma sesleniyorum;
Sizin fikriniz yok mu? Hayır diyerek sesinizi duyurmak ve bu ülke için bende varım demek varken neden susmayı tercih ediyorsunuz?
Siz oy kullanmamayı düşünenler; Ülke yönetiminde siz sesinizi duyurmak istemiyor musunuz?
Evet diyecek arkadaşlarıma sesleniyorum;
Evet derseniz olacakları düşünün. Cumhurbaşkanı adayları hangi vaadleri verecek? Bu vaadler mevcut iktidarlarla çeliştiğinde ikisi de halk beni seçti diyip çatışma ortamı yaratılmayacak mı? Bu ülkemizi kaosa sürüklemeyecek mi?
Ülkemiz kaç zamandır çatışma ortamında. O gün iktidarda bulunan hükümetle uyum içinde çalışacağının garantisi var mı?
Evet diyecek olan arkadaşlara sesleniyorum;
11.cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bunu tekrar seçmenin mantığı nerededir?
Evet diyecek arkadaşlar;
Kanuna göre yine aday meclis içindeki 20 milletvekilinin aday göstermesi ile cumhurbaşkanlığına aday olunabilecektir.Bu durumda Cumhurbaşkanını HALK MI SEÇMİŞ OLACAKTIR YOKSA YİNE MECLİS Mİ?
Bu durumda halk cumhurbaşkanını seçmeli diyenler bizi aldatmıyorlar mı?
Hangi partiyi tuttuğunuzun bir önemi yok. Hangi partili olursanız olun doğruyu savunun. Yukarda belirttiğim gerçekler ışığında bu referandumda oyunuzu
HAYIR
olarak kullanın…
Bu hayır oyu tüm çatışma ortamlarını engelleyecektir.
Ayrıca bu referandum ve daha sonraki referandumlar 200 milyon YTL demektir. Her zaman bizim paramız çarçur edilmektedir. Biz halk olarak evet hayırlarla ülkeyi yöneteceksek o zaman milletin vekilleri dediğimiz kişileri neden seçiyoruz. Bu onların görevi değil mi? Görevleri değil ise o zaman onca parayı neden onlara ödüyoruz?
Bizler;
İŞ İSTİYORUZ.
Bizler;
ÜNİVERSİTELER İSTİYORUZ.
Bizler;
HASTANELER İSTİYORUZ.
Bizler;
LİSELER İSTİYORUZ.
Bizler;
TERÖR BİTSİN İSTİYORUZ.
BU SİSTEMDE SİYASİ PARTİLERİN ÇATIŞMALARINDA TARAF OLMAK İSTEMİYORUZ.
BİZLERİN İSTEDİĞİ
HALKIN İSTEKLERİNE CEVAP VERECEK İKTİDAR VE MECLİS.
BİZLER HALKIZ VE BU REFERANDUMDA
HAYIR OYU KULLANARAK
ÇATIŞMALARIN İÇİNDE OLMAK İSTEMEDİĞİMİZİ GÖSTEREBİLİRİZ.
BU ŞANSI TEPMEYİN VE OYUNUZU
HAYIR
olarak kullanın…