Konu: M.Yeniköy
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.11.2007, 17:12   #9
nurettin.
Yeni Yiğido
NO AVATAR

nurettin. Şuan nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2007 23:31

Tecrübe Puanı: 0 nurettin. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: M.Yeniköy

sayın osman kardeşim ben o mesajı şahsınıza değil, bilakis yazan şahsa atıfta bulunmak maksadı ile yazmıştım. Dikkat ederseniz sizlerede teşekkür etmiştim çalışmalarınızdan dolayı öyle değilmi? önerilerinize katılıyorum ancak öyle hitap eden insanların kendi özüne dönme veya özünü bulma yolunda olduklarına inanmıyorum. Ben beklerdimki siz değilde o arkadaş benim haklılığımı ifade eden bir mesaj yollayıverseydi bence en büyük erdemliliği yapmış olurdu ve bende onu (büyükse ellerinden, küçükse gözlerinden) öperdim. Ayrıca sizlerde tanımak istediğimi ifade etmiştim ama siz kendinizi tanıtmadınız. Etyemezin sitesinede girdim gerçekten takdire şayan bir site yapmışınız sizleri kutlarım. Sağlık ve mutluluklar dilerim.

üsküdardan yazan yiğido altuntaş abi gönderdiğiniz selam ve sevgilerinizden dolayı teşekkür eder bende size şükran ve saygılarımı sunarım. Abiciğim siz yiğodolar diyarının neresindensiniz ben kangallı olduğunuzu tahmin ediyorum. Sizden istihramım eğer mahsuru yoksa açık adresinizi yazarsanız mumnun olacağım Nurettin GÜNEYLİ

üsküdardan yazan yiğido altuntaş abi gönderdiğiniz selam ve sevgilerinizden dolayı teşekkür eder bende size şükran ve saygılarımı sunarım. Abiciğim siz yiğodolar diyarının neresindensiniz ben kangallı olduğunuzu tahmin ediyorum. Sizden istihramım eğer mahsuru yoksa açık adresinizi yazarsanız mumnun olacağım Nurettin GÜNEYLİ

Konu nurettin. tarafından (04.11.2007 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla