Konu: M.Yeniköy
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.11.2007, 15:40   #13
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51

Tecrübe Puanı: 748 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: M.Yeniköy

nurettin abi saygılarımla ellerinden öperim nasılsın abi iyisiniz inşallah cakmak_bekir58@hotmail.com bu benim adres abi ewdekilerinde sana bolca slmları var

eyyy cematı müslümin ey aziz hemşerilerimiz bukadar adamdan sadece 2 tane mi resim çıktı bende 30 küsür veya daha fazla yeniköyün resimi var ama nasıl bu siteye ekleyeceğimi bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

kendimi kısaca tanıtıyım ben ali güneylinin oğlu hacı güneylinin torunuyum şimdi muhtar olan muharrem güneylinin de yiğeniyimdir tüm yeniköylü büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öper slm ederim

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.

Konu ebubekir çakmak tarafından (09.11.2007 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla