Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.11.2007, 16:24   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: SOYKIRIMI KİM YAPTI (Resimli) +13

Alıntı:
fratt Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya ne diyeyim ki şimdi... söylesem ne fayda sussam gönül razı değil...

tarihini ve nerede olduğunu hatırlamıyorum şimdi. burada protesto yapmaya gelen ermenilere devlet büyüklerinden birisi "gidin önce tarihinizi okuyun sonra bana gelip katliam yaptınız deyin" demişti. hiç birisi tarihle alakadar olmadığından, değil protesto söz bile almadan çıkıp gitmişlerdi.
Alıntı:
orhanakbulut_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ERMENİSTAN İLK BAŞBAKANI Hovannes Katchaznouni’nin İTİRAFLARI:

SEVR’DEN KÖR OLDUK

‘Savaştan önce ve savaş koşullarında Rus Çarlığı’na kayıtsız şartsız bağlandık. Emperyalistlerin önümüze koyduğu ‘denizden denize Ermenistan’ gibi hayali bir amacın peşine düştük. Silahlı gönüllü birlikleri oluşturmamız hataydı. Terör eylemlerimiz batı kamuoyunu kazanmaya yönelikti. Karşılıklı Müslüman ve Ermeni kırımları oldu. Güç dengesi Türkler’in lehineydi, macera yaptık. 1915 yılı yazında ve güzünde uygulanan tehcir (zorla göç ettirme) Avrupalı diplomatların bize söz verdiği bağımsız Ermenistan hayalimizi suya düşürdü. Türkiye ne yaptığını çok iyi biliyordu. Bugün pişmanlık duyması için hiçbir neden yok. Sevr Antlaşması gözlerimizi kör etmişti. Sevr yerine, Türkler’le anlaşsaydık çok şey kazanırdık. İngilizler karşılıklı katliamları kışkırttı. Müslüman bölgelerinde düzeni sağlayacak idari önlemler alamadık, silaha sarılmak zorunda kaldık, ordular gönderdik, yıktık ve katliamlar gerçekleştirdik. Türkler savunma güdüsüyle hareket ettiler. Övünülecek hiçbir işimiz yok. Kendi dışımızda suçlu aramayalım. Evet, intihar etmeyi öneriyorum. Taşnak Partisi’nin artık yapacağı hiçbir şey yok. Partiyi dağıtalım. Bu kararı almazsak, bizi yıkım ve ********lik bekliyor’
fuzuli ne kadar güzel söylemiş dimi abim

Bizde hala ermenilerle dost olmaya calışıyoruz dünyanın en adi milleti bu pislikler
ayıdan post ermeniden dost olmaz