Alıntı:
banu58 Nickli Üyeden Al?nt?
Şimdi önce bu LCD ekranların yapılma nedenine bakalım,son aylarda Sivasa gidenler bilir,Kale camii,cıbıllar parkı ve daha birçok noktadaki tarihi bilboardlar kaldırıldı,onların yerine kaldırım üzerlerine yerleştirilecek bu LCD ekranlar konuldu,hem görüntü kirliliğine neden olmuyor hemde estetik bir görünüm sağlıyor,sanmayinki bu ekranlarda vizyondaki filmler gösterilecek.
Sizler esnaf olsanız bu ekranlarda tanıtımınızın yapılmasını istemezmisiniz?
Belediye işyeri açmak,çalıştırmak,işsizlere iş sağlamak zorunda değil,kaldıki Sivas Belediyesinin işsizlere işsağlamak için yapmış olduğu bir çok proje var,en basidi Özbelsan var,buna ilave otopark hizmetinden elde edilen paralar burada istihdamı sağlanan belediye personeline veriliyor,kaldıki Sivas Belediyesinin birçok ile nazaran ortaya koyduğu devasa projeler var ona lüzumsuz deyin buna lüzumsuz deyin lüzumlu olan ne peki...
Hangi belediye bağlı olduğu ildeki işsizleri bitirmiş?
Birçokları Paşabahçeden memnundur ben bekarım ve hiç gitmiyorum bana göre oraya harcanan parada lüzumsuz diyebilirmiyim?
Sivas Belediyesi birçok büyükşehir belediyesinden iyi çalışıyor,kaç şehirde su arıtma tesisi var,kaç şehirde çöp depolama fabrikası var,kaç şehirin alt yapısı tamamen bitmiş,kaç şehrin asfaltlanmadık yolu kalmış?
Anlayamadığım burada tasarruftan bahsediliyor Allah aşkına söyleyin Sivasta yapılan binaların hangisi tasarrufi düşünceyle yapılmış,hepsinde selçuklu gösterişi yokmu?Kaldıki bu şehirde işsizlik var ama lüks yaşamda var!
Belediyecilik hizmet götürme yeridir,işve işçi bulma kurumu değil!
Daha dün İstasyon caddesindeki ağaçlar için birdünya laf edildi herkes greenpeaceci oluverdi o ağaçlar miyadını doldurmuş 30 seneyi açmış içleri çürümüş ağaçlardı ama kaçınız biliyor bir akasya ağacının ömrünü,ama herkes birşeyler söyledi herzamanki gibi hem merak etmeyelim genç ağaçlar kesilmedi.Sivas bundan sonra dışyüzüyle gözükecek bu ve benzeri projeler devam edecektir ben bunu umud ediyorum.
Evet şimdi BENCE sorusunu cevaplıyayım;bence çok olumlu projeler bunlar,devamını bekliyoruz.
Saygılar!
|
Size katılmamak mümkün değil böyle güzel ve aydınlatıcı bilgileri bizimle paylaştığın için sizi tebrik ederim öncelikle bu projede belediyemizin bütcesinden bir kuruş cıkmadığı gibi tam tersi belediyemize gelir getirecek bir kaynak sivasın bütün esnafının reklamları buralardan yayınlanacaktır her esnafın beklediği bir olayı bizler malesef bu olayın önemini bir türlü anlayamıyoruz türkiyede ve dünyada bir ilkin yapılmasından dolayı sevineceğimiz yerde tepki göstermenin mantığını anlayamıyorum belediyemiz bütcesinden tek kuruş harcamadan yapıyorsa bunun neresi israf nersi lüzumsuzluk her türlü bakım onarım ve diğer masrafları üslenici firma sorumluluğundadır belediyemiz bu LCD leriçin bir bütce ayırmış değil eğer öyle olsaydı bende karşı cıkardım bu kadar yoksulumuz varken fazla lüks derdim fakat öyle değil reklam firması teklif vermiş belediyede bu işten para kazanacağını hesap edip olumlu kararı vermiş modren sivasıma her şeyin iyisi yakışır ben şahsen istanbulda yaşıyorum her hangi bir tarafı tutarak yazmadım
benim partim felan yok kim doğru calışırsa ben onu taktir ederim ayrıca fikrime katılmayanlarıda Y.....ka felan gibi küfür etmem her türlü eleştiriye acık bir insanım kimse kimsenin fikrini beğenmek zorunda değil saygı ve sevgi ortamından uzaklaşmamak dileklerimle