Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.11.2007, 22:10   #35
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: sizce ?

Alıntı:
banu58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdi önce bu LCD ekranların yapılma nedenine bakalım,son aylarda Sivasa gidenler bilir,Kale camii,cıbıllar parkı ve daha birçok noktadaki tarihi bilboardlar kaldırıldı,onların yerine kaldırım üzerlerine yerleştirilecek bu LCD ekranlar konuldu,hem görüntü kirliliğine neden olmuyor hemde estetik bir görünüm sağlıyor,sanmayinki bu ekranlarda vizyondaki filmler gösterilecek.
Sizler esnaf olsanız bu ekranlarda tanıtımınızın yapılmasını istemezmisiniz?

Belediye işyeri açmak,çalıştırmak,işsizlere iş sağlamak zorunda değil,kaldıki Sivas Belediyesinin işsizlere işsağlamak için yapmış olduğu bir çok proje var,en basidi Özbelsan var,buna ilave otopark hizmetinden elde edilen paralar burada istihdamı sağlanan belediye personeline veriliyor,kaldıki Sivas Belediyesinin birçok ile nazaran ortaya koyduğu devasa projeler var ona lüzumsuz deyin buna lüzumsuz deyin lüzumlu olan ne peki...
Hangi belediye bağlı olduğu ildeki işsizleri bitirmiş?

Birçokları Paşabahçeden memnundur ben bekarım ve hiç gitmiyorum bana göre oraya harcanan parada lüzumsuz diyebilirmiyim?

Sivas Belediyesi birçok büyükşehir belediyesinden iyi çalışıyor,kaç şehirde su arıtma tesisi var,kaç şehirde çöp depolama fabrikası var,kaç şehirin alt yapısı tamamen bitmiş,kaç şehrin asfaltlanmadık yolu kalmış?
Anlayamadığım burada tasarruftan bahsediliyor Allah aşkına söyleyin Sivasta yapılan binaların hangisi tasarrufi düşünceyle yapılmış,hepsinde selçuklu gösterişi yokmu?Kaldıki bu şehirde işsizlik var ama lüks yaşamda var!
Belediyecilik hizmet götürme yeridir,işve işçi bulma kurumu değil!

Daha dün İstasyon caddesindeki ağaçlar için birdünya laf edildi herkes greenpeaceci oluverdi o ağaçlar miyadını doldurmuş 30 seneyi açmış içleri çürümüş ağaçlardı ama kaçınız biliyor bir akasya ağacının ömrünü,ama herkes birşeyler söyledi herzamanki gibi hem merak etmeyelim genç ağaçlar kesilmedi.Sivas bundan sonra dışyüzüyle gözükecek bu ve benzeri projeler devam edecektir ben bunu umud ediyorum.

Evet şimdi BENCE sorusunu cevaplıyayım;bence çok olumlu projeler bunlar,devamını bekliyoruz.
Saygılar!
Bakınız belediye iş bulma kurumu değildir ancak istihdam alanları oluşturmak zorundadır... Eğer bugün Sivas'ta beş yıldızlı otel yapmak isteyen bir girişimci yer bulamıyorsa ona yer gösterilmiyorsa bunun sorumlusu belediyeden başka kimse değildir...Benim kızdığı eleştirdiğim nokta bu eğer işsizimize iş olanağı ortaya çıkacakken izin verilmeyip de lüks için israfa giriliyorsa karşı çıkarım... Sivas'taki binalar lüks olabilir şahsa aittir kendi kazancına göre yapar ama belediye halkının hepsi aynı veya yakın bir yaşam seviyesinde değilken lükse girerse tartışılır... İstasyon caddesinde ki ağaçların kesilmesine bende destek verdim çünkü ömrünü doldurmuştu onlar... Siz bilir misiniz vari küçük düşürücü sözler kimseye yakışmamakta ve burada kimse kimsenin tahsilini sorgulama gibi bir fütursuzluğa girmemeli... Ve son bir söz ben Sivas'ta devasa proje göremedim hangileri acaba devasa aksu mu? pazar yerlerinin değiştirilmesi mi? Yoksa 8 ayda bitirileceği söylenip başlayalı 14 ay olan ve ondan daha büyükleri çok daha kısa sürede bitirilen pazar pazarının yerine yapılan alış veriş merkezi mi? Ha bu arada yada belediye başkanı ortaklı özbelsan' daki kaldırım taşı fabrikası mı? Hangisi...????
Saygılarımla....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla