29.11.2007, 10:10
|
|
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
|
-->: --->: -->: --->: sizce ?
Alıntı:
banu58 Nickli Üyeden Al?nt?
Şimdi arkadaşım iftiranın ne kadar zelil olduğunu bilecek kapasiteye sahipsin eminim ama Belediyeye bu konuda iftira atıyorsun;
1.Otellerin sadece ismi telafuz edildi daha yer,fizibilite ve projesi yok yani böyle bir talep yok.
İtihdam diyorsan Arıtmada çalışanlar,Depolamada çalışanlar,Özbelsanda çalışanlar,Paşabahçedeki güv.personeli,mevcut belediye ile hayata geçen süreli otopark sisteminde çalışan işçiler bunlar istihdam değilmi?Ne yani işi olmayan iş bekleyebilir haklıdırda ama belediyenin asli görevi HİZMETtir.
Sivasta devasa projeler görememiş olabilirsin bu bakış açısıyla paralel gider buna paralel olarakda bu konularda bilgi şarttır sizin AKSUmu dediğiniz proje Dünya proje yarışmasında 3. oldu kusura bakmayınız 1. olamadı...
Buna ilave 17 milyon YTL lik su arıtması bitmek üzere,otele yer vermedi dediğiniz Belediye Organize sanayi sitesinin yerini nasıl olduda hibe etti acaba...
Son olarak bir iftirada daha bulunmuşsunuz Özbelsan Belediye başkanının ortaklığında değil Sivas Belediyesinin ortaklığında ayrıca batmak üzere olan Özbelsanı canlandırıp kazanan beğenmediğiniz belediye oldu..
Saygılar!
|
Bu söylediklerim iftira değildir... Haklı ile haksızı ayırabiliyoruz elhamdülillah... Ancak otel yapmak için yer isteyen şirket sahipleriyle görüştüğümü ve onların şehir içinde kendilerine yer gösterilmediğini gösterilen yere ise otel yapmanın mümkün olmadığını söylemek isterim... Yani ortada iftira yoktur sözlerinizi ölçün tartın ona göre konuşun... Ayrıca projenin dünyada 3. yada 1. olması çok matah bir durum değl öenmli olan işlerliği daha bitmedi bitsin o zaman göreceğiz ama inşaallah ben yanılırım... Ama sanayii kalkmadan benim yanılmam biraz imkansız duruyor...
Gelelim Özbelsan'a... Ben Özbelsan'a ortak demedim kaldırım taşları imal eden fabrikaya ortak dedim yaazdıklarımı iyi anlayarak okuyunuz... Bunu da dünya alem biliyor... Ayrıca bu bilgim bizzat başkanın ailesindendir... Buna da iftira deyiniz... O güvenlik görevlileri maaşlarını bağlı oldukları şirketten alıyorlar... Otoparklar özlleştirildi ve birçoğunda Güneydoğulular çalışıyor bilmem anlatabildim mi???...
Kimse kimseye hiçbir yeri hibe etmedi... Ve belediye halkın malını hizmet bedelini almadan kimseye hibe edemez... Onun adına da hibe denmez peşkeş denir... Daha çok yazılacak var ama siz tartışmayı bilmediğiniz ve hemen saldırıya geçip de hakaret edercesine konuştuğunuz için sizi bu kadar bilgilendirme yeter artık ne yazarsanız yazın CEVABI YOKTUR....
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
|
|
|