Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.11.2007, 01:59   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart BU OKULDA YOK YOK!

Milli Piyango Lisesi sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde öğrencilerine daha etkin ve modern bir eğitim sunuyor.
*Gazetecilere okul hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu da, Milli Piyango Lisesi'nin sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde daha iyi bir eğitim sunduğunu söyledi.
*Milli Piyango Lisesi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu'nun da katıldığı bir programla gazetecilere tanıtıldı. Okulun sahip olduğu imkan ve donanımlar hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dumlu; “Milli Piyango İdaresi tarafından Manisa Turgutlu'ya yapılması planlanan ancak, Başbakan eski yardımcımız Abdüllatif Şener'in talimatı ile Sivas'a yapılan Milli Piyangı Lisesi 2004-2005 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde Necati Kömürlüoğlu'nun kurucu Müdürlüğü'nde açıldı" dedi.

Okulun çağın gerektirdiği bütün donanımlara sahip olduğunu belirten Dumlu; "Donanımı yüzde yüz Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından karşılanan okulumuz çağın gereği olan bütün donanımlara sahiptir. Bilgisayar laboratuarı, 4 adet fen laboratuarı, müzik sınıfı, internet erişim merkezi, 150 kişilik konferans salonu, spor salonu ve ayrıca sporcu öğretmen ve öğrencilere açık kondisyon merkezi halen faal durumdadır. Bütün sınıflarımızda öğretmenler için bilgisayar ve internet erişimi mecuttur.
Sayısal sınıflarda 10 adet akıllı tahta, sınıf ve diğer birimlerimizde 17 adet projeksiyon mevcuttur. 10 adet interaktif sınıfıyla okulumuz Sivas'ta ilk ve tektir.
İlimizde öğretmen merkezli eğitim veren ilk ve tek lise olan okulumuz 30'ar kişilik sınıflarda başta müdürümüz Mustafa Karadağ olmak üzere 2 müdür yardımcısı 30 öğretmen ve 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam etmektedir" dedi.
Okul Müdürü Mustafa Karadağ ise okullarının önemli derecede bir çok teknolojik imkana sahip olduğunu belirterek; "Milli Piyango Lisesi Sivas'ta teknolojik olarak hemen hemen birinci lise konumundadır.
Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul hedefliyoruz. Biz imkânları hazırladık. İnşallah öğrencilerimiz de bunu kavrayarak, iyi çalışarak gelecekte Milli Piyango Lisesi'ni birinci sıraya getirecekler" şeklinde konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla