Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt?
ya benim bilğisayar daha 1 yıllık ama modemden olsa gerek durmadan internet kopuyor yoksa bilğisayarın hızı iyi neden internet kopuyor bi sölersen sevinirim abi.Ayrıca paylaşım için saol.
|
aklıma gelen olası sebeplerden ilki kablolarında problem olabilir. Kablolarını iyice bir kontrol et(hatta bir telefon bağla ve gelen çevir sesinin cızırtısız ve düzgün olduğundan emin ol) telefon düzgün çalışsa bile yinede kablolarında problem olabilir.
Duvardan gelen kablonun direkt modeme bağlı olmasıda önemlidir, yani arada bir veya daha çok paralel telefon bağlantısı olmaması her zaman için iyidir.
Kalitesiz splitter de bu soruna yol açabilir.
Bu söylediklerimle sorununu çözemezsen, telekomdan yardım iste ve olmazsa arza kaydı bırak(ücretsizdir). Teknik eleman gönderip hattını kontrol ederler.
büyük bir ihtimal kablolarındandır diye düşünüyorum. Sorunun nedenini bulunca bizleride bilgilendirirsen sevinirim.
Hoşçakal