--->: BALIKLI ÇERMİK
bende kangalliyim...arkadsalar hepiniz iyi yada kotu sekilde elestiriler yapmisiniz ama sunu unutmayin ki kangalda bu tarzda hizmet weren bi kaplica daha yok warsa lutfen gosterin ...bunun disinda kaplicada bi baska havuz yapilabilme gibi bi sans ta yok biliosunuz ki kaplicalarin belirli bi debisi wardir yani suyun cikis miktari bellidir we buna gore bi havuz daha yapmak o kaplicanin doal dengesini bozmak olabilir bu yuzden 2 havuz yuzme havuzu olarak gosteriliyor...kaplicada genel anlamda bu sene gercekten cok guzel bi cewre duzenlemisi yapilmisti ve halada yapiliodu... yonetim olarakta son yillarda gosterdikleri gelisme kayda deger..kangalda ilk kez bi canli yayin araci geldi ve kaplicada tanitim yapti bunun yani sira bircok ulusal ve yerel basinda tanitimlari yapilmakta we yazin dunyanin dort bi yanindan turistler gelmektedir...benim gorusum arkadaslarimin yaptiklari elistirileri curutmek deil yapilan elestirilerin yapici yonde olmasi we yonlendirici olmasi...kendi memleketimizi elestiri bombardimanina tutuyoruz neden ?? nedeni acik aslinda kendi cimizden biri yonetiyor die eger bi yabanci gelip yonetse anlata anlata bitiremeyiz...kayseriye bakin yani basimizda adamlar her yonuyle her isinlerini o kadar guzel anlatiolarki bizde kostura kostura oraya gidiyoruzz....herkese iyi gunler dilerim we biraz daha yapici olalim yikici deil arkadaslar...sahip cikalim sahip...unutmayalim Bir çamdan hem dama direk, hem ahıra kürek olur...sewgi ve saygilarimlar..
|