Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2007, 00:24   #7
banu58
Tecrübeli Yiğido

banu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

banu58 Şuan banu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.11.2008 18:30

Tecrübe Puanı: 663 banu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
pirmahsuni Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hakikaten bu kadar gazeteyi okuyormusun yaa neyde belli bir ideoloji var o isimleri yazmışsın sonrada bilgiçlik taslıyor okuyorum diyorsun,Allah bilir birine bile abone değilsindir,ve iddia ediyorum bunları sadece demogoji yapmak için yazdın...
6 ay siyaha bürünmeye gelince sana göre açılan sayfa AK olabilir bunu 10 yıl sonra görürüz yüzün nasıl kararacak,10 yıl sonra olacaklara bir ışık tutmak niyetiyle o sayfa karardı biz güneşin arkasını gören gözlere sahibiz,güneşin ihtişamı asla aldatmasın sizleri...
İstersen sana abonelik belgelerimin fotokopilerini yollarım ama bu zahmete değer bir karşılık isterim.Eğer ben enaz 2 en fazla 5 senedir bu gazetelere üyeliğimi ispatlarsam sende ZAMAN veya YENİŞAFAK veya TERCÜMAN veya BUGÜNden birine abone olup "Bu zamana kadar cahil kalmışım Cumhuriyet Gazetesi dedik hak bildik batıl çıktı" dermisin!YÜREK İSTER!
Şimdi siyah sayfaya gelelim,10 sene sonrasını görüyorlarmış tarih Haziran 2 temmuz seçimlerinde şimdiki iktidar partisini barajı geçemez gösteren zihniyetin meyvası 10 yıl sonrasını görüyorMUŞ.
GÜLDÜRMEYİN BENİ...