Gürün ilçesinde başlatılan Akıllı Sınıf Projesi'nin büyük ilgi gördüğü, merkezdeki okulların tamamının akıllı sınıf olacağı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Gürün Kaymakamı Davut Gül tarafından başlatılan projeyle 80. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 1. sınıflarında 3 şubede akıllı sınıf uygulamasına başlanmasının ardından ilçe merkezindeki okulların bütün sınıflarında bu uygulamaya geçilmesi hedefleniyor.
Sınıfların masrafları, okul yönetimlerinin, okul aile birliklerinin, velilerin, hayırseverlerin, sivil toplum ve kamu kuruluşlarının katkılarıyla karşılanıyor.
Gürün Kaymakamı Davut Gül, yaptığı açıklamada, proje sonunda Vali Veysel Dalmaz'ın da katılacağı toplu bir açılış töreni ile sınıfların açılacağını söyledi.
Kampanyaya destek verenlere açılış sırasında plaketler de verileceğini belirten Gül, ayrıca bir sınıfın tamamını yaptıran kurum, kuruluş ve hayırsever vatandaşların isimlerini sınıfların girişlerine yazılacağını belirtti.
Gül, açılacak akıllı sınıfların içindeki bilgilerle öğrencilerin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçireceğine, akıllı sınıftaki akıllı tahta sayesinde derslerin büyük bir zevkle işleneceğine inandığını kaydetti.