Yaşasınnnnnn!!!!!!!!!
Yakında fethullah abimde gelecek,senelerce niye gettiydi merak ettim,birde utanmadan kaçdı dediler,gerçi basın medyada yazmadı kimseyede haber vermediydi ama,gece gündüz hristiyanlara küfür ederiz,sonrada onlarla ortak olur ticaret yaparız yetmez gucaklarına otururuz,yahudilere ana avrat küfür ederiz,sonrada onlarla aynı yatağı paylaşırız,tıpkı sarkozinin bize söz verdiği sonra dönük arkamızdan bıçakladığı gibi,yönetenlerimizdee burda artık yeter bıçak kemiğe dayandı,sabrımız taşdı falan filan ,,,,,,
Ohhhhhhh ne ala kebap,kendine gurup felan deyen dernekçi gibi ne üdügü belli olmayanlarda son günlerde aynı olaya bir topicde alkış,diger topicde aşağılama yapıyorya,toptan iki yüzlü bir toplumun,normal sıradan birer vatandaşlarıyız,aynı tencerenin içinde öğütülür sos olarakda kanımızı koyarız,kamu yararına olan vc lerdeki gibi boklarımızı karıştırır gideriz.
(Bu başlık ve yazıya binayen ancak böyle bi yazı yazılır)

Coca cola?
Hscb?
bilmem ne yardım derneği?
______________________________ ___________________
Şimdi türk hava kuvvetleri saldırı yapdı gerçekmi?
Eve dönüş yasası kapsamında dağdan inecek 5000 terörist için devlet eliyle kadro çıkarıldı doğrumu?
Asgari ücret konusu ne oldu?
AB ye verilen imzalar sonucu beş yıldır dokunulmazlarımız bozuldu(Kıbrıs-ermeni-eğitim sistemi-301. madde ve benzeri) şimdi başbakanın ağzından demeç;''başladığımız yere döndük,bunlar iki yüzlü'' ne demek istiyor?Ülke olarak nasıl ödünler verdik?
Acaba devlet-ülke-millet için bunlar daha önemli konular değilmidir?
Madem ortalığı bulandırıyoruz;ülkemiz, halkımız için daha hayırlı ve faydalı konularda tartışma yapsak,fikirler üretsek,bilmeyenlere açıklama yapsak daha önemli değilmidir.
Bu birazda senelerce arab alemine sudan nedenlerle ortaya nifak sokarak birbirini kırdırarak ellerindeki pastayı almayı amaç edinen emperyalizm oyunu gibi geliyor.
İnsanların beyin-fikir yapısı uğraştıkları konu ilede parelellik akseder,hadi kolay gelsin.