Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.12.2007, 05:22   #9
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Fâzıl aabime açık mektup

"Türkiye rüyalarımız kısmen öldü. Tüm bakan eşleri türban takıyor. İslamcılar zaten kazandı. Biz yüzde 30, onlar ise yüzde 70. Başka yere taşınmayı düşünüyorum"

Bu beyanatı Alman dergisine veren dünyaca ünlü piyanistimizi eleştirmek elbette hakkımızdır. Fazıl Say hükümeti ve icraatlarını beğenmeyebilir,eleştrebilir ama bölücük yapamaz. Ne demek bütün bakan eşleri türbanlı,bakan eşlerimi yönetici yada seçimlerde siyasetçilerin eşlerinede mi oy veriliyor. Herkes haddini bilecek,hükümeti eleştirecem diyerek benim maneviyatıma dil uzatamazsınız. Haa illa devlet kurumundan fetva isterseniz ki benim inancımı devlet kurumları sınırlayamaz Diyanetin başörtüsü konusunda ki açıklamalarına bakabilirsiniz. Biraz enpati yapmayı düşünün,yıllarca hanımı başı açıklar yönettilerde birkez bile bir ünlü sanatçı çıkıp tüm bakan eşlerinin başı açık dedi mi ? El insaf bu milleti bu kadar hakir göremezsiniz,ne yani ülkenin %70'i aptal,yobaz,çağdışıda bir siz mi ilericisiniz. Buyrun ilerleyin ilerlediğiniz yere kadar...
Hem ne demek İslamcı,siz kimsinizde %70 İslamcı diyorsunuz,geriye kalanlar ne oluyor yani,İslamcı tanımını da kabul etmiyorum,kimse bu kavramı kalabalıkara etiket yapamaz. Hükümetimi eleştriyorsunuz,meclisimi,cumh urbaşkanınımı ,orduyumu,medyayımı,işadamları nımı kimi eleştirirseniz eleştrin ama milletin maneviyatı ile oynamayın,bu oyunun sonu fena olur. Ekonomi,dış poltika,eğitim,sağlık v.s ortaya koyun belgelerinizi,şöyle olsa daha faydalı olur deyin ama kişisel bir hak olan inancada karışmayın,hakkınızı ve haddinizi bilin,ne yani benimde kızkardeşim başörtülü veya eşim başörtülü veya arkadaşlarım başörtülü diye siyaset yapamıyacak,devletin halka açık toplantılarına beraberce katılamıyacakmıyım. Eşi başı açık olan esnaf daha mı fazla vergi veriyor,başı açık kız öğrenci Üniversite harcını zamlımı ödüyor. Bu ülkenin hakimi hiç bir ideleoji ve zümre değildir. Başı açıkta,örtülüde yani bunu söylemek bile çok ayıp aynı haklara sahip olmalıdır. Her türlü ayrımı kınıyorum,başörtüsü üzerinden hükümeti eleştrinleri iki kere kınıyorum sizler tüm inançlı ve inanca saygılı insanları zorla Akp li yapacaksınız. Azcık düşünün insaflı olun,çok söylediğiniz çağdaşlığı biraz daha özümseyin. Pek sevdiğiniz laikliği sopa gibi kullanmayın...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif