Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.12.2007, 11:22   #43
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1049 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

o savunduğunuz gazete mütemadiyen bugün yine kapımda 3 adet duruyordu, her gün , hergün, hergünkü gibi, sahipsiz bırakılıp gidiliyor, sözde abonelere, bende hergün parasız ayağıma gelen bu hizmetten hergün yararlanıyorum, hergün okuyorum hatta sizden önce ve sizden daha fazla, ne kadar liboş geçinen varsa şirin görünmek için vitrinde önde duran mallar gibi yazıyorlar, şaşa olsun diye, ama arkadaşlarımın bazıları gibi neredeydik nereye geldik ve nereye gidiyoruz sorusunu sorunca daha olacakları düşünemiyorum bile, beni ülkem ve milletim adına korkutuyor malesef, bu sadece gazete organizasyonu değil, eğitim, ticaret sokak organizasyonu olarak faşizme doğru tam gaz gidiyoruz, bu sadece saf müslümanın inancını yaşamak mücadelesi olarak gelişmiyor , gitmiyor örgütlenmiyor, hele kadınlarımızın eğitim, siyaset ve sosyal alanlardan giderek geriletildiğini adım adım görüp yaşamak, ülkemin geleceği adına hepimizi kaygılandırıyor malesef, bir düşünün neredeydik nerelere geldik, güye ab ye ilerleyen, ama içerde toplumsal olarak derin fay hatları yaşayan , kürt sorunu, laik, anti laik, müslüman olan olmayan, alevi-sünni ayrımları gitgide ayrılık tohumları beslenip büyütülüyor, bununla birlikte türkiye ekonomisi 400 milyar dolarlık dış borcuyla dışa bağımlı ithal ikame ekonomisi olarak son sürat uçuruma doğru ilerliyor, 14 milyon ilköğretim çağında genç nüfusu koşar adım milyonlarca işsizin arasına katılmakta, aldığı basit uyduruk eğitimle bu zamanda rekabet dünyasında yeralmakta , BU GİDİŞ İYİYE GİDİŞ DEĞİL, BU GİDİŞ DOĞRU GİDİŞ DEĞİL, onu bunu boşverin ortak değerleri geliştirelim, ayrılıkları, aykırılıkları değil