Alıntı:
pirmahsuni Nickli Üyeden Al?nt?
Önce fikirlere saygılı olmayı öğrenmelisin,ben sana hakaret etmedim,tartışılan ve tartışılmaya devam edilen bir konu üzerinde senin ve diğerlerinin yaptığı gibi sadece fikirlerimi bildirdim amacın bunları yazmakla beni yönlendirmekse İNSANIN EN İYİ BİLDİĞİ KENDİ BİLDİĞİDİR,DOĞRU veya YANLIŞ DERİM.
Şunu bilki Türkiye Cumhuriyetinin mevcut anayasada resmi dini müslümandır yazmıyor,o ibare karşısında LAİKtir yazıyor yani işkembeden sallama...
Herşeyin sağa kaçtı veya geçti sözünede inanmıyorum,senin sağ dediğin amerikan emperyalizmi veya kapitalizm ise doğru yoldasın ama bunlara karşı isen o zaman benim ve benim gibilerin yanındasın!SEÇİM SENİN?
Lütfen terbiye ve nezaket çerçevesinde tartışalım.
KIZMAK VE SİNİRLENMEK BİLGİSİZLİĞİN ESERİDİR unutmayalım!
|
Biz fikirlere saygılıyız açık olan insanlara bu güne kadar kim bişi demiş ama türban takanlar hep ezilmiş deme bunlarıda görsene bi.İşine gelenleri görme sadece anayasada türbana karşıt hiçbir madde yoktur ama bazı çapulçular kendi g.... attıkları maddelerle türbana enğel olmaya çalışıyorlar ama olamayacaklar.Biz ne sizin giblerin yanındayız nede abd nin ...