Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.12.2007, 21:36   #51
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1111 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
musab58 abi sediklerine sonuna kadar katılıyorum hemen bi çamur atarak işi bitirmeye çalışlmayın somut örnekler gösterinsene bize...
ben oldum olası aktleri(akp) savunmuyorum...tabiki çoookk hatası var.ulen burda bunları söylüosnz ne hikmetse sandığın başına geçtimi iş değişio ampulde ampül...ne arkadaşlar bu ampül ney???hadi BBP:GÜL VE HİLALİ KULLANIYOR(HİLAL:İSLAMİYETİN SİMGESİ,GÜL'DE HZ.MUHAMMED(S.A.V)'İ HATIRLATIO.MHP ÜÇ HİLALİ KULLANIYOR OSMANLININ BAYRAĞI OLDUĞU İÇİN.SAADET HİLALİ KULLANIYOR AZ ÖNCE SÖYLEDM İSLAMİYETİN SİMGESİ.DSP GÜVERCİNİ KULLANIYOR ÖZGÜRLÜĞÜ İFADE ETTİĞİ İÇİN.GP TÜRK BAYRAĞIMIZI KULLANIYOR.------AMPÜL????????????????????
NE HİKMETSE BU AMPÜLLER Bİ YANMADI GİTTİ ARKADAŞ.
BİZ ÖYLE BİR MİLLETİZKİ (TR %52Sİ) AĞZINI Bİ GÜNE Bİ GÜN VATAN İÇİN ALLAH İÇİN AÇMAYAN ZERRE KADAR MİLLİYETÇİ KİŞİLİĞİ OLMAYAN.TÜRKİYEMİ ABD UŞAKLIĞINA SÜRÜKLEYEN,ÜLKEYİ ''ASKERSİZ İŞGAL PLANLARI YAPANLARA'' YATAKLIK EDEN(VS.)BİR PARTİYE OY VERİYOR GÖZ GÖRE GÖRE

''BİRLİK'' ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR BİLE
BU VATAN 30 KUPONA SATIN ALINMADI BEYLER -UZAKLARI DÜŞÜNEN BEYLER-EFENDİLER.UNUTMAYINKİ BU ÜLKEDE HER GÜN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN BİR ALPEREN GENÇLİK VAR.S A T T I R M A Y A C A Ğ I Z!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla