Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.12.2007, 16:16   #1
muratfincan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

muratfincan Şuan muratfincan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2011 16:45

Tecrübe Puanı: 0 muratfincan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart çok iyi okuyun bunu yapan içinizden biri...!

allah razı olsun bayramı kutladığınız için fakat bakın çok iyi okuyun sizler için sivas için çok önemli bişey açıklayacağım:
ben urfalıyım ve çevremin geneli sivaslı sizleri çok sevdiğim için bu siteye üye oldum ve sivaslılar için elimden gelen herşeyi kendi memleketimden çok sizlere yapmaya çalıştım
fakat başıma sizlerden biri tarafından gelen bir olay yüzünden hayatım karardı şimdi bunu açıklıyroum iyi dinleyin;
ben çin'e gidip ordan burdaki şirketlere mal getirten biriyim düzenli bir iş hayatım ve yaşantım vardı fakat sizlerden tanıdığım birinin ailesinede çin'den sürekli mal getiriyordum içlerinden biri 3 ay önce benden tekrar mal istedi ve parasını verdi bende yolaldım fakat 2 ay boyunca malı çıkaramadım getiremedim ve bu olayın üstüne bana yaptıkları ne oldu biliyormusunuz?
bir evlilik yapıcaktım zar zor 20-30 milyara bir ev dizdim gelip evimdeki bütün eşyaları tırnak makasına hepsine el koydu topladı götürdü ve benide dövdüler neymiş bana verdiği 1500 dolar yüzünden 30milyara yakın eşyamı gasp etti ve bu sırada nişanlımlada onların yüzünden kavga ettim nişanlım benden ayrıldı
şimdi size soruyorum bu insanlık mı sizce hem evim yuvam yıkıldı hemde nişanlımı kaybettim kim bana evimi ve eşimi geri getirir ben ki sivaslılara bu kadar değer veren biri olarak yazık değilmi bana her insan sorunlar yaşar bende 2 ay maddi sorunlar yaşıyordum ev kiramı bile ödeyemedim ve benim evim bir sivaslı maskarası yüzünden yıkıldı ve ben yinede
inanın buna sırf sivaslılar darbe yemesin isimleri lekelenmesin diye savcılığa başvurmadım medyaya yansıtmadım ama hayatımı bitirdiler şuan sokaktayım ailemin yanına yüzsüz bir şekilde geldim napacağımı bilmiyorum eşimide kaybettim
kim kurtaracak beni?
haYATIMDA BUGÜNE KADAR KİMSENİN MALINA GÖZ DİKMEDİM HERKESE KAPIMI AÇTIM KENDİ MEMLEKETLİME DEĞİL SİVASLILARA HEP AÇTIM KAPIMI ŞİMDİ MÜKAFAATLKANDIRDINIZ BENİ SAOLUN...!
muratfincan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif