27.12.2007, 23:52
|
|
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
|
-->: --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.
Alıntı:
sivaslifani Nickli Üyeden Al?nt?
Nasıl kötü durummuş bu? Maçlardan kazanılanlar yetmedi de Sivaslıların eline mi kaldı yani Sivasspor! Vah vahhh... 
Şimdi çoğunuz bana yükleneceksiniz biliyorum ama bence çok saçma ve de gereksiz. Ona verecek parayı deniz feneri derneğine verin aç ve muhtaç insanların yüzü gülsün. Ukbaya götüreceğiniz azığınıza bir şeyler eklemiş olursunuz.
Benden söylemesi... 
|
Öncelikle hayır ile yardımı bir birine karıştırmamak lazım,SİVASSPOR a yapılan YARDIM,deniz feneri veya kimse yokmu veya hayat ağacı derneğine yapılan HAYIR dır,sen hayır işlemek istersen bu kurumlara bağışta bulunabilirsin,ancak SİVASı dünyaya tanıtan,iş kapılarının yönünü SİVASa çevirmeye çalışan,Esnafın gelirini artıran,yıllardır doğru düzgün çalışmayan Havaalanının uluslaraarası havaalanı omasına dolaylı yoldan vesile olan SİVASSPORuda BUNA VERİLEN PARA GEREKSİZ DEYİP elinin tersi ile itemezsin.
Ben demiyorum ki hayır kurumlarına bağış yapılmasın,ama sen SİVASSPORa yapılan yardımı gereksiz görüyorsun.
SİVASSPORun aldığı paraya gelince daha federasyondan aldığımız bir para yok,3 Trilyonun yarısını alma hakkı doğdu oda lider olduğumuz için ancak sen bir deplasman maçının bir takıma maaliyetini biliyormusun?SİVAStaki tesisler kaçparayla dönüyor biliyormusun?TÜRKİYE kendini Dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar para veriyor,ancak SİVASSPORun Avrupa kulüplerinden biriyle maç yapması halinde ilimizin reklamının ne denli büyük olabileceğini düşündün mü hiç?
Fikirlere saygılıyız ama lütfen "ÇİÇEKLERİN PEŞİNDEN KOŞARKEN ÇİĞNEDİĞİN ÇİMENLERİ UNUTMA olur mu?"
|