28.12.2007, 12:11
|
|
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 747 
|
-->: --->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
avrupada yaşayan 5 milyon türkün burada disko var haydi gidip yakalım dediğini duymadım, hatta şikayeti bile yok, isteyen çocuğuna terbiyesini veriyor, eğitim almasını sağlıyor, milli dini değerlerini öğretiyor, sağı solu bilmeyen yaşadığı toplumu dünyayı tanımayan ailelerin çocukları aynı sözünü ettiğiniz tehlikelerin kucağında paramparça yaşamları kucaklayıp mahvolup gidiyorlar, sen kendini bildikten sonra pislik sana bulaşmaz, boşverin diskoyu onu bunu, bilimsel çağını gereklerine cevap verebilen, bu karmaşık kaotik dünyada eğitimli güçlü donanımlı bireyler yetiştirip bilimsel teknolojik çağı yakalayabiliyomuyuz ona bakalım , boş tartışma başlıklarıyla birbirimizi üzüp kırmayalım, hayatımda gitmediğim ama olmasını istediğim diskoyu savunuyorum işin aslında bana ne , ama özgürlüklerden yanayım, kötü örnek de lazım toplum için herşey iyi değil malesef , kötüyü görmeden yaşamadan iyinin kıymetini nerden bileceğiz
|
ya abircan neden illa disko,yok genelev diye ısrar ediyon?Amaç ne bunda?Orası Avrupa Burası da TÜRKİYE burdada istemiyok.var mı daha ötesi illa olacak mantığını bırak yukarda o kadar şey anlattık hala anlamıyormusuuz? TÜRKİYE' nin SİVAS'ımızın genelev,disko,bar..vs. şeylere ihtiyacı yok.
bilgiye,ilime,teknolojik açıdan gelişmelere ihtiyacı var.Alttaki resimde bunların yerine yok bilmem ne A GENE..LVİ YOK B DİSKOSU BU MU OLSUN? Söylediklerinle mi gurur duyalım?

|
|
|