--->: -SİYASET MEYDANI-
yeni moda şimdi islamcılık oldu malesef moda diyorum, zaten müslüman millete yeniden müslümanlık öğretmeye kalkıyorlar, amerikan kafasıyla bu ülkeyi gericileştirip, softalaştırıp, dinci faşizmi egemen kılarak , binyıllardan gelen toplumun içerisindeki harmoniyi hoşgörüyü yokedip kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorlar, aynı ırakta hergün yüzlerce müslümanın kanının aktığı gibi, afganistanda aktığı gibi daha dün uç veren ve pakistanın sünni şii ayrımına gidecek savaşın fitilinin ateşlendiği gibi ülkemizdede aynı senaryo yıllardır oynanmaya başlandı , altyapısı hazırlandı yavaş yavaş uygulanıyor malesef, uyanık olalım diyorum başka birşey demiyorum, imdi sağcı olsan bu tespite katılmazmısın solcu olsan katılmazmısın, ne dersiniz bu yazdıklarıma, amerikan emparyalizmin ortadoğuda ve asyada 15 yıl içinde 23 ülkenin sınırlarının ve devlet yapılarının kısmi değişeceğini ilan etmiştir, biz ne diyoruz ne yapacağız halk olarak bu duruma ne kadar hazırız, acaba bize biçilen misyon ne bilen varmı ?