Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.01.2008, 15:02   #62
fatihada58
Yeni Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihada58 Şuan fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2014 21:11

Tecrübe Puanı: 772 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?

Anket sonucu hemen hemen siyasi yaklaşımlara yakın bir sonuç vermiş yani %70-75 sağ ve geri kalanı sol.Bir arkadaşımız yazmış türbanlı doktorlar erkek hasta bakmıyor diye ben bir doktorum ve çevremde kapalı doktorlarda var ve emin ol senin açık doktorlarından daha çok ilgileniyorlar hastalarıyla çünkü onlar bu işi para için değil insanlık için ve peygamber mesleği olduğu için yapıyorlar(bknz hz. LOKMAN, hz. İSA). Sonra siyasi simge ne ya? nerenizden uydurdunuz bu terimi anlamadım evet başı kapatmanın çeşitli yolları ve tarzları vardır kimi önden bağlar kimi arkadanda bunun siyasetle ne ilgisi var? mesela annem ev işi yaparken arkadan bağlar ki sorduğumda nedenini daha kolay ve rahat temizlik yapmak için der,dışarı çıkarkende türban takar yani sizde moda oluyoda kapalıda moda olmaz mı? türbanda başını kapatan analarımızın bacılarımızın dışarı çıkarken taktığı örtüdür.(dışarıya evde giydiğin pijamayla çıkmazsın dimi?). Sonra yok efendim sakalla mı girecek erkeklerde walla ben top sakal bırakıyorum ve giriyorum neden diğerleri girmesin? yok sonradan burka çarşaf vs. yapmayın ya nerde yaşıyorsunuz bana önce bi onu söyleyin yerinizde durupta ütopya üretmeyin,felaket senaryosu yazmayın.(zamanındada örtü vardı bize anlatılan gibi değil tabikide birileri dini kötülemek için örtüye tukaka demek için uydurmuş bişiler bknz1919-1950).zamanındada şimdiki gibiydi korkmanıza gerek yok kapalı aynı kapalıydı çarşaf burka yoktu olsa bile yoğun değildi.(bknz Karacoğlan şiirleri ve koşmaları). nokta herkes istediği gibi girmeli şimdi biri çıksa açık giremezsiniz dese yine yanınızda biz oluruz çünkü biz her zaman ezilenin yanında olmuşuzdur.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif