Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.01.2008, 17:34   #18
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1079 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: çok iyi okuyun bunu yapan içinizden biri...!

bende sana başka bir hikaye anlatayım, söylemesi ayıp iki kiracım var mayısta verdik kiraya biri sivaslı kangallı hemşerim, diğeride diyarbakırlı, bir herayın 3, 5i gidip alıyorum diğerinide 8 aydır her ay yarım depo benzin yakarak kovalayıp alıyorum hiç bir memleketliye karşı önyargım yok ama bil bakalım bana her ay çin işkencesi yapan kim, yeni evliyim çocuğum yok dedi meğer ikinci karıya ev açmış 8 çocuk var ))
haydi bil hangisi bu kiracım, ikiside benzer iş yapıyorlardı fason tekstil atölyesi vardı, kirayı ödemeyen meğer bu 8 ay içinde market satmış, atölyeyi kapatmış ortaklarından ayrılmış kendi çocuklarına çağlayanda atölye açmış ama daha benim 4 aylık ikinci karının oturduğu evin kirasını vermedi haydi bilin bakalım hangisi bu kiracım
a) diyarbakırlımı
b) sivas kangallı hemşerimmi

Alıntı:
muratfincan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
selam abircan bey bence sorunuza cevap b şıkkıdır doğulular bu kadar nankör olamaz diye düşünüyorum yani kul hakkı yemezler o açıdan konuşuyorum...!
bilemedin murat fincan, arkadaşının yani sivaslının haklı olduğunu düşünüyorum bu cevabınla, ayrıcada doğulusu batılısı yok, nankör nankördür, dolandırıcı dolandırıcıdır, hırsızda hırsız