Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2008, 21:19   #7
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: UYANIN ARTIK!!!

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ADD NELER YAPIYORMUŞ MEĞER , OKUYUP BİLGİLENELİM

ADD mitingi bıraktı, imam hatiplere yardım ediyor

2007 yılında 'Cumhuriyet Mitingleri'yle siyaset mühendisliği yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 22 Temmuz seçimlerinde isteği sonuca ulaşamamıştı.

Seçim yenilgisinin muhasebesini yapan ADD, yardım kuruluşları benzeri bir çalışma içine girdi. Dinî bayramlarda kapı kapı dolaşarak yardım dağıtma kararı alan dernek yönetimi, şimdi de imam hatip liseleri (İHL) de dahil kitap ve malzeme yardımı yapıyor. Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığını yaptığı ADD, son olarak Doğubeyazıt İHL öğrencilerine kıyafet, kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Sivil toplum kuruluşları, terörün panzehiri olan eğitim konusunda özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde önemli faaliyetlerde bulunuyor. ADD de bölgeye yönelik olarak bu alanda geniş bir kampanya başlattı. Derneğin genel merkez ve gençlik kolları öncülüğünde devam eden kampanya çerçevesinde varlıklı üyelerden alınan her türlü yardım, Doğu'daki fakir öğrencilere ve zor durumdaki okullara dağıtılıyor. Kampanyada herhangi bir ayrım da yapılmıyor, Derneğin Doğubeyazıt Şubesi, 20 yıllık imam hatip lisesinin boya ve badana masraflarının yanı sıra okul bahçesine bir Atatürk büstü, ihtiyacı olan tüm öğrencilere de kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptı. Şube Başkanı Halis Teoman, köy köy dolaşıp ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını, bu konudaki masrafları da Batı'da durumu iyi olan şubelerden sağladıklarını kaydetti. Teoman, özellikle de eğitim konusunda faaliyetlerde bulunarak teröre darbe vurmak istediklerini söyledi.

Derneğin başlattığı kampanya çerçevesinde; geçtiğimiz günlerde Kars'ta 800 aileye ilaç dağıtıldı, doktor ve diş hekimleriyle köyler gezilerek tarama yapıldı. Gümüşhane'de fakir öğrenciler için kermes yapıldı, sınavlara hazırlık kursları düzenlendi. Diyarbakır'da 39 koli kitap, giyecek ve ilaç yardımı köylere dağıtıldı.

Habib Güler, Ankara

ZAMAN GAZETESİNDEN
add nin ne yaptığını sen iyi bilirsin başörtüsüne dil uzattığın gibi e bunlarıda bilirsin artık.ÖNCE MALI GÖTÜRÜYOLAR HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYOLAR SİYASİ..... DEDİĞİMİZ SİYASETÇİLİĞİ OYNUYORLAR FOYALARI ORTAYA ÇIKTIMI ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZÜN ARKASINA SIĞINIYOLAR.
BÖYLE İNSANLAR İÇİN YORUM YAPMAK BİLE YERSİZ!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif