--->: SİBEL CANdan TÜRBANA DESTEK
şimdi ben bu kadının türbana yorum yapmasına ne diyeyim bilmiyorum kii.ALLAHIM sen bana akıl ver. geçnliğinde vee halla devam eden yaşamındaa dinle,imanla alakası olmayan bi yaşam sürüp daha sonrada dinle ilgili yorum yapmasına ne denir bilmiyorum.yavvv yaşamın nasıl senin. sen kendinimi kandırıyorsun yoksa ALLAH ımı kandırıyorsun. hacca gitmeyel başörtüsü bağlamayla müslüman olunuyormu. sen neler yaşadın ve yaşıyorsun da yorum yapıyorsun. Yaa arkadaşlarrr bırakın tüğrban meselesini mini etek meselesini. bunlar türk halkının aptal olduğunun bi kanıtı. bunu sakın haa türkiyedeki muhafazakarlar istiyor sanmayın. Bu sorunu amerika çıkardı veeee türkityenin nabzını ölçüyorr. bir aptal türklerde hemen atlıyoruz vayyy türban serbest olmalı diye. adamlar yıllarca çeşitli yollar deniyorlar tüerkiyede kargaşa çıkarıp bölüp yönetmek için. biz aptal türklerde hemen atlıyoruz. yavv türbanla müslüman olunmayacağını,açık saçlada gavur olunmayacağını Bir ALLAH bilir. siz bunlara giyime kuşama yorum yaparken farkında olmadan ALLAH a karşı geliyorsunuz. Bırakın kimin müslüman kimin gayrimüslüm olduğuna ALLAH karar verir saten.Bizlere düşen oyunlara gelmemek.
|