Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2008, 14:32   #40
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: LAİKLİK=EŞİTLİK

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
xwst, Esengül size öyle bir laf söylerim ki Agziniz açık kalır!!!!!!! O yazdıklarınıza dikkat et xwst ben senin dilini koparırım!!

Esengül sana gelince. Türban yokkkkkk. Varsa Başörtüsü var. Bilmem kaç bin kişi gitmiş Anıtkabire, diyolarki türbana hayır.. türbana hayır.. yav türban denen şey bizde olmadıgı halde kendilerini savunmak için birşeyler uyduruyorlar.

İnşaAllah Başörtüsü Üniversiteye de girecek, Liseye de Girecek!!! bu kadar.
O NE YAVVV SEN ALİKIRAN BAŞKESENMİSİN.)))) BİRİNİ DİLİNİ KOPARIYORSUN BİRİNİN BİLMEM NERESİNİ))) YAWW BEN DİYORUM SATEN SİVASLILAR NE ZAMAN BİRBİRLERİNE SAYGI GÖSTERECEKLER,BİRBİRLERİNİ SEVECEKLER,BİRBİRLERİNİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIYLA YAKLAŞIP KARŞI FİKRİ VARSA KAFA KOPARMADAN DİL KESMEDEN SÖYLEYECEKLER. YOK YOK BENDEN OLMAYAN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYEN ÖLSÜN,YANSIN YAKILSIN. . SİVASLILAR NE ZAMAN ADAM OLACAK.SİVASIN GEÇMİŞTE KAYBETTİKLERİNİ GÖRMEYECEK KADAR KÖR OLMUŞLARRR.UYANIN UYANIN UYANINN. SİZİ SİZE KIRDIRANLARA KARŞI UYANIN. BİDE İŞİN ACI TARAFI NE BİLİYORMUSUNUZ. SİZİ SİZE KIRDIRANLARDA YİNE SİVASLI ( SENDE ONLARIN YARDAKCISISIN )
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır