Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2008, 22:11   #16
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: TÜRBAN KARŞITI İLK SES

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok şükür ilk defa belediyeden hükümetten yardım istemeyen, avanta istemeyen, ihale istemeyen, mücahidim deyip mütahhid olmayan birileri 80 yıl önce atatürkün kendilerine bahşettiği değerlerin farkına varıp, kadın hakları için, kadınlarımız için, çağdışı baskı ve zorlamalara karşı dur demek için ilkdefa yıllar sonra bir talep etrafında bir araya gelmişler , keşke talepleri üniveristeye daha çok bilim için daha çok ödenek olsaydı, kadın evleri, çocuk kreşleri, ana çocuk sağlığı merkezleri, sağlık ocağı, okul talepleri olsaydı ama ne yazıkki bu zamanda kişisel kadın özgürleşmesi adı altında kadını sosyal yaşamın dışına atmak isteyen, kadını eve kapatmak isteyen anlayışlara dur demek için atılmış bir ilk adım, erkek egemen topluma karşı bir duruş, kadını sokağa çıkınca kırıtacağına baştan inanmışlara karşı bir ilk adım, kadını sokakta görünce tahrik olanlara karşı bir ilk adım, bravo bir avuçta olsanız şerefli türk kadının türbanlı türbansız tüm kadınların onuru, özgürlüğü için adım atan tüm kadınlarımıza selam olsun
Kadınlara hakların ne zaman kim tarafından bahşedildiğine bir daha bakarsan iyi olur... Avrupa şeytan diye yakarken, evimin hanımı başımın tacı diye kimlerin dediğini ve daha önemlisi Asrı Saadette nasıl bir hürmet gördüklerini bir daha oku istersen....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif