Alıntı:
ebubekir çakmak Nickli Üyeden Al?nt?
allaha şükürler olsun ya ben diyorum bu milletin mayasınnda hamurunda hala bişey war  asıl ben sizlere teşekkür ederim beni anladığınız içinyanlız seva kardeşim paramı var onlar bize para weriyor diyosunya peki bize ne diye para veriyorlar çünki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez onlar bize siz balık tutmayın biz size hergün balık veririz diyorlar doğru balıklar günü gününe geliyor ama bize balık tutmayı öğretmiyorlar çünki biz balığımızı kendimiz tutarsak onlara ihtiyacımız kalmaz ama biz türbanla sağ sol meselesi güdersek kürt türk ayrımı yaparsak biz hiç balık tutamayız sadece kedi gibi onların gözlerine bakarız alooooooo gencler nerdesinizzzz 55 lik altuntaş amcamızdandamı ihtiyarsınız  allah bizi büyüksüz bırakmasın altuntaş abi allah seni başımızdan eksik etmesin saygılar
|
Sevgili kardeşim Ebubekir iyi dileklerin için teşekkürler yine diyorum size katılmamak mümkün değil kitabın tam orasından söz ediyorsunuz benim dileğimde allah sizin gibi genclerin sayısını artırsın ve hepinizi sitemizde buluştursun saygılarımla