--->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK
Arkadaşlar öncelikle şu konunun bilinmesi gerekmektedir.Hükümet bu işe girişirken bazı şeylerin de önünü açmaktadır ve bu durum ilerleyen zamanlarda ülkemizi büyük kaosa sürükleyecek niteliktedir.
Tamam ben de baş örtüsüyle üniversiteye girilsin diyorum.Özgürlüklerin kısıtlanmaması taraftarıyım.Tabi ki özgürlük hepimizin bildiği gibi ,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyıp zedeleyecek konumda da asla olmamalıdır.
Şimdi sizlere bir örnek veriyim.Üniversiteye giren türbanlı bir bayan tıp fakültesini bitirdi ve doktor oldu.Ama kamuda baş örtüsü serbest olmadığı için bu defa görevine başlayamayacak.Ve bu okulu bitiren kişi hesap soracak.''Madem beni kamuda çalıştırmayacaktınız baş örtüsüyle,o zaman niye üniversitede okuttunuz?'' Yani diplomalı işsizler bu defa daha çok artacaktır ve böyle birşeyin de ülkemize hayır getirmesinden bahsetmek söz konusu dahi olamaz.
Mesela hukuk fakültesini bitiren bir bayan hakim ya da savcılık sınavlarını kazansa dahi yapamayacak.Yani bu durum yeni sorunları da yanında getirecek.Avukatlık yapamadıktan sonra,savcılık-hakimlik yapamadıktan sonra kamuda görev yapamadıktan sonra niye türbanı serbest ederek bu genç kızların gelecekleriyle oynuyorlar anlamış değilim.Bunlar benim naçizane fikrim ve ülkemizi gelecekte bekleyen sorunlardır.
|