Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.02.2008, 22:21   #300
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Sevgili Gümüşdereliler allahın izniyle bakın iki ay içerisinde biraz zor olduysada ne güzel bir araya gelip her konuda medenice birbirimizi kırmadan sohbet etmeye başladık....Ben ilk yazı notlarımda demiştim adıslılar Milliyetçidir günü saati gelince ayni çatı altında birleşir dışarıya karşı açığını vermez dediğim gibide oldu,allaha şükür......................... .....................Bundan sonra sitede birbirimize karşı sevgi ve hoşgörüyle sohbetlerin en güzelini yapalım kırıcı hakaret içeren sözleri lav edelim kullanmayalım dosta düşmana adısın gerçek yüzünün ne olduğunu gösterelim.................... Arkadaş dediğin Matematiksel olmalı sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı,yarını toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı herzaman Bütün parçalardan daha büyük olmalı.""""""Diyeceksinizki Adıslı Bekir kafayımı yedi yo sevdiğim insanlar arkadaşlar bu yazdığım yazı bize lazım olan bizim yapmamız gereken herşeyi içinde saklıyor yazdıklarımı anlamak için bilgin olmaya gerek yok Arif olan anlar.......Dünya kadar derdim olsun Adıs gibi Köyüm olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya benim olsun kalın sağlıcakla....Eski Osmanın Oğlu Bekir PINARBAŞI
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla