Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2008, 20:32   #377
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Sevgili Başkanım İbrahim DÜNDAR..Selam eder bütün güzelliklerin senin olması dileğiyle işlerinde başarılar dilerim nasılsın abi zaman buldukça seni telefonla arıyorum ama biliyorun bu yeterli değil...Seninle benim aramdaki arkadaşlığın sevginin ne demek olduğunu ben bilirim.Abi benim üzerimde çok hakkın var ben bunları unutmadım ama ne yapalım fakirlik işte hep ekmek peşinden koşuyoruz bizimde memlekette durumumuz düzgün olsaydı bizimde ne işimiz vardı Sakarya da.İnan ki senin dükkandaki muhabbetlerimizi çok özlüyorum ne güzel günlerdi ben bu nalet içkiyi başka yerdede içiyorum ama senin yanındaki zevki alamıyorum.Sayın başkanım seni ve senin muhabbetini özledim yüce mevladan dileğim ölmeden önce yine seninle ayini köyde ayni mahallede ayni memlekette yaşama yı bana nasip etsin.İnzile bacıma çocuklara ve senin nezdinde tanıdığım bütün arkadaşlara selamlarımı ilet..Seni allaha emanet ediyorum sağlıcakla kal......Arkadaşın,sırdaşın,Yo lldaşın,gönüdaşın.Eski .....Osmanın Oğlu Bekir PINARBAŞI
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla